FORUMS

NeatRom 2.8 - Led's colors missing

114 posts
Thanks Meter: 7
 
By sergiomc22, Senior Member on 12th February 2014, 03:45 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello, I have an i9300 S3, and I flashed NeatRom 2.8 today. I had the 2.6 version and worked great.
It didn't had the leds colors (charging colors), but I flashed the ZIP "red light". And it worked !!
But in the new NeatRom, it didn't work.
My recovery software is the last Philz Touch.

When i flash the "red led" zip, it hangs at booting device. I have to force restart, and re-flash all the rom.

Any way, is there a way to have the charging leds???

SergioMC22
 
 
12th February 2014, 08:17 AM |#2  
amirTor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by sergiomc22

Hello, I have an i9300 S3, and I flashed NeatRom 2.8 today. I had the 2.6 version and worked great.
It didn't had the leds colors (charging colors), but I flashed the ZIP "red light". And it worked !!
But in the new NeatRom, it didn't work.
My recovery software is the last Philz Touch.

When i flash the "red led" zip, it hangs at booting device. I have to force restart, and re-flash all the rom.

Any way, is there a way to have the charging leds???

SergioMC22

_Sale_ Just upldoaded it: http://d-h.st/Kx1
12th February 2014, 12:31 PM |#3  
sergiomc22's Avatar
OP Senior Member
Flag Lima, Peru
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by amirTor

_Sale_ Just upldoaded it: http://d-h.st/Kx1

Thanks for your quick reply !!! I'll flash with this version and the I comment.
12th February 2014, 12:49 PM |#4  
sergiomc22's Avatar
OP Senior Member
Flag Lima, Peru
Thanks Meter: 7
 
More
Hello, I flash the new version, but stills it stays en "Done, rebooting your device".. and nothing happens. It's 5 minutes, and nothing.
I force reboot, but this time, it booted Ok, and the led's lights are ON.
Thanks!!!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes