FORUMS

Netflix (UK)

356 posts
Thanks Meter: 52
 
By am2012, Senior Member on 7th June 2014, 06:40 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi there

I am having problems using official Netflix app in the UK running CM11 and Omnirom.

I install and log in = everything works.
I reboot and open app = force close.
I clear app data = app works again.

I have tried reinstalling app from Google Play and also Amazon App Store. Same problem persists.

I have tried fresh installing ROM. I am not having the same problem on Nexus 7.

Is there anyone out there that can help me please?

Thanks in advance...

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
8th June 2014, 09:11 AM |#2  
Chiller89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by am2012

Hi there

I am having problems using official Netflix app in the UK running CM11 and Omnirom.

I install and log in = everything works.
I reboot and open app = force close.
I clear app data = app works again.

I have tried reinstalling app from Google Play and also Amazon App Store. Same problem persists.

I have tried fresh installing ROM. I am not having the same problem on Nexus 7.

Is there anyone out there that can help me please?

Thanks in advance...

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium 4 mobile app

I have the exact same issue, only on CM/Omni based ROMs, on stock TW ROMs it works 100%. I have tried older app versions, different versions, and nothing has fixed it.

Anyone?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to Chiller89 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes