FORUMS

Network connection i9300

79 posts
Thanks Meter: 2
 
By kissme99, Member on 15th February 2014, 01:39 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi there,
I have got a problem with my i9300. I updated from 4.1.2 to 4.3 and now I have no network connection on my phone.
It shows me "Data is not registered" when I want to call to somebody.
The weird thing is that I didn't lose my IMEI - it didn't change.

I flashed a tons of ROMs (officials) , 4.0.4, 4.1.2, 4.3 Nothing helped me.

What can I do? Please help me.
Regards!
 
 
15th February 2014, 01:46 PM |#2  
tallman43's Avatar
Senior Member
Flag The Land of Android
Thanks Meter: 436
 
More
Quote:
Originally Posted by kissme99

Hi there,
I have got a problem with my i9300. I updated from 4.1.2 to 4.3 and now I have no network connection on my phone.
It shows me "Data is not registered" when I want to call to somebody.
The weird thing is that I didn't lose my IMEI - it didn't change.

I flashed a tons of ROMs (officials) , 4.0.4, 4.1.2, 4.3 Nothing helped me.

What can I do? Please help me.
Regards!

Answers and questions here >> http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2393289 <<
15th February 2014, 01:57 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 4,492
 
More
You have been answered in your identical post .
15th February 2014, 02:15 PM |#4  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by JJEgan

You have been answered in your identical post .

There was an answer "Read another post" and there people have got a problem with lost IMEI, but I DIDN'T LOSE MY IMEI .
And I wasn't downgrading, I updated my phone.
15th February 2014, 02:33 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 4,492
 
More
Please bother to read my answer .
You have failed and the three items are first to be checked Modem APN settings CSC .
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes