5,598,171 Members 43,122 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from gokussjx: Keep your hats on. Currently under college load. Will release intermittent versions whenever I can!

ParanoidAndroid Q&A

Tip us?
 
The King Tyrone
Old
(Last edited by The King Tyrone; 13th February 2013 at 03:20 AM.)
#1501  
The King Tyrone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 240
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by PlayDohBear View Post
not a fan of pie, please re add the ability to turn it off like in pa 2.99 <
my pie is off just hold power button and turn off the expanded desktop tab, simple as 1,2,3

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

Quote:
Originally Posted by adz63 View Post
Delete it with titanium backup

Sent from fraggle rock
hi im gettin low volume and its not loud,, also its distorted,,,, happen in 2.99 and now 3.0,,, i had stock and syha kerne in v2.99 no diffrent,, im in v3.0 on stock kernel same problem,,, is the dp thing causeing the low volume and distortion? she i delete it to?? UPDATE: uninstalled dps manager, even rebooted ph,, still have 20% distortion,,

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Shawn_Savage View Post
I think this may be embarrassingly simple. I've done a lot of flashes with my other phones but first go-round on the S3.

I used Odin to install clockwork recovery. Took the battery out, booted into the proper recovery, etc. Now I've done a factor reset to prepare to install Paranoid Android. Now every time I go to reboot into CM I get the stock recovery. I went back into the phone as a new, stock user and there's my supersu still in the apps. I must surely be rooted but I can't get into the recovery...

Any advice?
flash TWAT <--- somtin like that and use that as the new recovery!!!
""" If It Ant Broke! Don't Fix It! """ Samsung Galaxy sgs1, Samsung Galaxy S3 and now Samsung Galaxy Note 3 LTE!
 
bradputt
Old
#1502  
bradputt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 761
Join Date: Jun 2010
what's the creature on the bootscreen?

can someone give me an answer?
 
dre@ms
Old
#1503  
dre@ms's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 299
Join Date: Oct 2008
Location: Hyderabad
How do I get the PIE look like the first image in the the first post of the OP thread. I just get the icons in the nav bar showing up in the PIE, but not the search icon or settings icon.
And sometimes when I look at the notifications drawer and then swipe up to close it, get the running apps screen rather than going to the home screen.
For some reason the notification sounds are very feeble, but the ring tone is loud. I have checked in the volume and the sliders are at their ful.
CyanogenMod 10.2
 
merbiyatch
Old
#1504  
merbiyatch's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 240
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by dre@ms View Post
How do I get the PIE look like the first image in the the first post of the OP thread. I just get the icons in the nav bar showing up in the PIE, but not the search icon or settings icon.
And sometimes when I look at the notifications drawer and then swipe up to close it, get the running apps screen rather than going to the home screen.
For some reason the notification sounds are very feeble, but the ring tone is loud. I have checked in the volume and the sliders are at their ful.
basically whatever your color customization you do on your navbar through PA per colo app settings, will be the same outcome for your pie. so it is really up to you. now to get the search button on pie. head into settings>toolbar and there should be settings for pie there so you might wanna take a look into that and fiddle around with your prefered settings.

i dont know about your sound problem though.

hope this helps.
HTC Google Nexus One: Cyanogenmod 7.2.0
Samsung Galaxy S i9000: Darky's Rom
Samsung Galaxy S II i9100: HyperAndroidmeda 6.1.17+Redpill Kernel
Samsung Galaxy S III i9300: NeatRomLite 1.8+Perseus Kernel
LG Google Nexus 4: ParanoidAndroid 3.0+franco.Kernel... I get PAgasms whenever I use this..


"Please hit the "THANKS" button if i have helped you in anyway."
 
loserrahul
Old
#1505  
loserrahul's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 157
Posts: 200
Join Date: Sep 2012
Location: Surat
Default Re: ParanoidAndroid Q&A

Quote:
Originally Posted by oli3107 View Post
Does PA 4.2.1 10FEB have 4.2 Camera with photosphere? If not how can I get it? Thanks
yes it has.




Quote:
Originally Posted by bradputt View Post
what's the creature on the bootscreen?

can someone give me an answer?
seriously??? contact a zoologist to know about it..
not here..

Sent from Galaxy s3
ॐ भूर्भुवः स्वः तत्सवितुर्वरेण्यं भर्गो देवस्यः धीमहि धियो यो नः प्रचोदयात्
 
dre@ms
Old
#1506  
dre@ms's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 299
Join Date: Oct 2008
Location: Hyderabad
Quote:
Originally Posted by merbiyatch View Post
basically whatever your color customization you do on your navbar through PA per colo app settings, will be the same outcome for your pie. so it is really up to you. now to get the search button on pie. head into settings>toolbar and there should be settings for pie there so you might wanna take a look into that and fiddle around with your prefered settings.

i dont know about your sound problem though.

hope this helps.
Thanks buddy, will fiddle around the settings and see.
CyanogenMod 10.2
 
MrxSiN
Old
#1507  
MrxSiN's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 458
Posts: 1,063
Join Date: Jan 2013
Location: Dungun, MY

 
DONATE TO ME
anybody can tell me how to disable Navigation Softkey? Also how to get normal look in Settings back?
..........Samsung S3......|.......... Nokia N8
..XXXXx.....OMNI 4.4.2...XXXXx... Delight Resurrection 6.2
..........XxxBeoffla Kernel

[INDEX] KERNELs FOR GT-i9300 -Updated To AOSP 4.4.2 & TW 4.3-
 
The King Tyrone
Old
#1508  
The King Tyrone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 240
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by loserrahul View Post
yes it has.






seriously??? contact a zoologist to know about it..
not here..

Sent from Galaxy s3
The camera **** it self!, i tried the Gyro cam and it froze,, i even tried my other camra app, it dont work it said the camera driver crashed!!! so the gyro part dont work in 4.2

---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

Quote:
Originally Posted by bradputt View Post
what's the creature on the bootscreen?

can someone give me an answer?
its a Pandroid jelly bean fish
""" If It Ant Broke! Don't Fix It! """ Samsung Galaxy sgs1, Samsung Galaxy S3 and now Samsung Galaxy Note 3 LTE!
The Following User Says Thank You to The King Tyrone For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
loserrahul
Old
#1509  
loserrahul's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 157
Posts: 200
Join Date: Sep 2012
Location: Surat
Default Re: ParanoidAndroid Q&A

Quote:
Originally Posted by MrxSiN View Post
anybody can tell me how to disable Navigation Softkey? Also how to get normal look in Settings back?

setting hybrid property interface set nav bar to 0





[QUOTE=The King Tyrone;37930186]The camera **** it self!, i tried the Gyro cam and it froze,, i even tried my other camra app, it dont work it said the camera driver crashed!!! so the gyro part dont work in 4.2

i don't know about all this? he asked that does pa have 4.2 Camera and photosphere? .. so I answered, yes.
who uses these kind of features usually, I can take my photos normally. that's enough...

Sent from Galaxy s3
ॐ भूर्भुवः स्वः तत्सवितुर्वरेण्यं भर्गो देवस्यः धीमहि धियो यो नः प्रचोदयात्
 
tr0llica
Old
(Last edited by tr0llica; 13th February 2013 at 10:19 AM.)
#1510  
tr0llica's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 186
Join Date: Oct 2010
Location: Košice
Quote:
Originally Posted by Zekene View Post
Love it!
Code:





Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
that is awful battery life

Tags
king of all roms, the ultimate android
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes