Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,769,248 Members 39,575 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Can't play movies on my GT-I9300 device

Tip us?
 
bgcnet
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Default Can't play movies on my GT-I9300 device

Hello,

I am using MX player to play movies downloaded from torrents, but I am unable to see them as I get the error: Video problem - can't play this video. The file is ok without any problems, it runs very well on my desktop. For this moment I have two files with problems : 12.Years.a.Slave.2013.BDRip.Xvid.Rosubbed-LTRG and
12.Years.A.Slave.2013.BRRio.Vvid.AC3.RoSub-playXD
Both of them are with avi extension. I tried the same movie multiple times believing it's an encoding problem.

Do you have any ideea or I must configure something?
 
boomboomer
Old
#2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 681
Posts: 3,039
Join Date: Jun 2010
Don't ask for help with copyright infringement on xda, it is against the rules.
Note: This quote doesn't automatically apply to everyone, decide for yourself if it might apply to you.

Quote:
Originally Posted by justruss View Post

What has this place become?

It's essentially a few people graciously answering the same repeating of immature, lazy, demanding questions from the masses.

Nobody searches. Nobody reads the first posts or titles of threads. Nobody even looks at posts a couple above their own.

 
bgcnet
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2014
Default Well

Well the ideea is that I can't play movies.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes