Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Problem with browser, address not copying from link of websites

OP booshmonster

23rd April 2014, 12:37 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
My problem is on some websites when i click on a link, the address in the address bar does not copy correctly, it doubles the address so i cant access the site and when i manually edit the address, it just does the same thing again.

Please look at the images.

Does anyone know what caused this or how to fix it?

Thanks

Booshmonster
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-15-14-52-19.png
Views:	6
Size:	41.5 KB
ID:	2702687   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-16-12-46-18.png
Views:	6
Size:	40.9 KB
ID:	2702688   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-16-21-11-11.png
Views:	5
Size:	39.3 KB
ID:	2702689   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-17-19-06-45.png
Views:	5
Size:	40.7 KB
ID:	2702690   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-19-09-26-23.png
Views:	4
Size:	40.3 KB
ID:	2702691   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-03-19-10-44-31.png
Views:	3
Size:	39.5 KB
ID:	2702692  
Last edited by booshmonster; 23rd April 2014 at 12:51 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes