Post Reply

problem with camera after installing archdroid

OP yanivmvp

6th March 2014, 09:41 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hi ,
I'm pretty new to this world of ROM's but being able to follow a manual I decided to install the archidroid rom.
so it really did made my S3 better and I like it but there's one problem : every time I take a picture with the flash on
the image comes out really noisy and I have no idea why or how to fix it.
I'm adding a sample picture just so you will get what I mean by noisy.
any help will be appreciated

thank you
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20140305_213234.jpg
Views:	41
Size:	256.9 KB
ID:	2616207  
6th March 2014, 10:38 AM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 709
 
3,214 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Full wipe and reflash, check the md5 of your download.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
7th March 2014, 12:42 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Full wipe and reflash, check the md5 of your download.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

what does it mean check the md5 ? Im sorry im a noob..
7th March 2014, 10:16 AM   |  #4  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 709
 
3,214 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Search and read, it's all covered in the sticky guides.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by boomboomer; 7th March 2014 at 10:28 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes