Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Problem after installing Omega v17 AOKP

OP JessX

7th February 2014, 02:37 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hello !
First, thanks for all the job making each time ^^

Second, my problem ...
I just flash omega v17 AOKP on Samsung Galaxy S3 and he don't reboot ...
When he reboots after the installation, I got the black screen with Samsung galasy s3 for 10 seconds and then, the phone goes back in the recovery mode.

And idea ?
7th February 2014, 02:40 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 4,428
 
23,044 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Wipe phone factory reset read the rom install instructions .
7th February 2014, 02:44 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by JJEgan

Wipe phone factory reset

Done

Quote:

read the rom install instructions .

Already done

I did everything step by step ...

Edit: I took the 4.4 android instead of the 4.3, maybe is it the reason ?
I'm trying the 4.3 and post backup

Edit 2: I tryed version 4.3 and it works. So new question, what should I do for installing the version 4.4.2 ?
Last edited by JessX; 7th February 2014 at 03:03 PM. Reason: Backup
12th February 2014, 01:10 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Thumbs up 94882383 2411
Quote:
Originally Posted by JessX

Done



Already done

I did everything step by step ...

Edit: I took the 4.4 android instead of the 4.3, maybe is it the reason ?
I'm trying the 4.3 and post backup

Edit 2: I tryed version 4.3 and it works. So new question, what should I do for installing the version 4.4.2 ?

up
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes