Post Reply

problems while flashing omni rom

7th January 2014, 06:10 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
i tried to flash the omnirom ,and i get error [7] and now my phone is stucked in cwm ,and if i reboot it keeps coming back on cwm,what can i do ?
7th January 2014, 06:22 PM   |  #2  
Darkened_Sky's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
430 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by alecore

i tried to flash the omnirom ,and i get error [7] and now my phone is stucked in cwm ,and if i reboot it keeps coming back on cwm,what can i do ?

please read EVERYTHING on the first post of a rom thread (btw also all other threads):
Quote:

FAQ:
Q: Why do I get error code 7 when trying to flash ?
A: Because you are using old recovery. Update to the latest TWRP.

latest CWM or philz are working as well.
try to flash one of them (the latest) and reflash the rom.

sorry if this sounds a bit angry, but it's already the second time today that I answer such a question. In future please search first before asking a question
7th January 2014, 06:25 PM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
i already got the lastest cwm 6.0.3.2
7th January 2014, 06:29 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
can you leave me a official firmware 4.3 international please?
7th January 2014, 06:41 PM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
i can't find a twrp to flash .need help
7th January 2014, 07:12 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
any help ? still don't know what to do
7th January 2014, 08:02 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
For S3 International latest CWM is 6.0.4.3. You can easily install it through Play Store using Rom Manager(but it requires root)

Or you can go to CWM webpage , download the recovery for your model and flash it via Odin.
7th January 2014, 08:17 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 11
 
138 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
managed by me ,i installed cm for 4.3 and it runs perfectly ,now i have to download twrm and trying to install omni rom but later

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes