FORUMS

Analysis & Opinion

Not Registred To Network Problem.

69 posts
Thanks Meter: 4
 
By enadhamady, Member on 17th May 2014, 01:43 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey,I've Installed A New 4.3 Rom Above 4.1.2 Stock One With Clean Install,Now i Have Not Registred To Network When Trying To Call,And i flashed a lot new modems (ND3 ND1 NA8 MG2 MG4...)And Tried To Install The stock 4.3 Firmware With Odin,Didn't work,And i don't Have A Backup Of My efs,Anything Left To Do?

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
 
 
17th May 2014, 02:24 PM |#2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 822
 
More
Try patched kernel and modem, search and read because there are hundreds of identical posts.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
17th May 2014, 08:49 PM |#3  
Junior Member
Flag Al-Madinah
Thanks Meter: 0
 
More
check the imei number
17th May 2014, 09:04 PM |#4  
enadhamady's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
More
I've Tried,Didn't Worked

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
17th May 2014, 09:15 PM |#5  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 822
 
More
Take it to a repair centre then.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
17th May 2014, 09:41 PM |#6  
enadhamady's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Take it to a repair centre then.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Yeah(

Sent from my SM-G900F using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes