Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unhappy SIM-Card Question Mark Symbol

OP floomat

26th March 2014, 02:02 PM   |  #1  
floomat's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
231 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Hello, i have a strange problem.
I've had a defective sim card slot and replaced it, but since than the phone does not recognize any sim-cards...
it just shows a question mark sim card symbol in the status bar and no information about it.

i tried: rebooting, reflashing, complete reset, no sim card slot, no sim, other roms, other modems(basebands).

nothing helped...

Hope someone of you has an idea what i can do or if it's lost forever Maybe i just missed something...
best regards
Flo
26th March 2014, 04:18 PM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 749
 
3,400 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Either the new sim holder is also defective or you have a motherboard issue.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
26th March 2014, 04:52 PM   |  #3  
floomat's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 10
 
231 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
damn...i assume its the motherboard issue, i've nearly tried out everything...
is there a way to do something like a "hardware reset"?

Motherboard change is expensive, right?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes