Post Reply

[Q] S3 Wifi Issues

OP dreamers1016

24th February 2014, 11:30 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
So..... I have this rare condition where, I have to switch on my Bluetooth at the same time while switching on my Wifi so the Wifi stays on.

If I didn't switch on the Bluetooth, my Wifi would keep on trying to switch on and fail to do so.

Any tricks or solutions to this ?

Am using Revolution 40.0 ROM currently.

Help is greatly appreciated !
24th February 2014, 11:35 AM   |  #2  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by dreamers1016

So..... I have this rare condition where, I have to switch on my Bluetooth at the same time while switching on my Wifi so the Wifi stays on.

If I didn't switch on the Bluetooth, my Wifi would keep on trying to switch on and fail to do so.

Any tricks or solutions to this ?

Am using Revolution 40.0 ROM currently.

Help is greatly appreciated !

Does it happen with other roms?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
24th February 2014, 11:39 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by JellyYogurt

Does it happen with other roms?

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app

Well, I did flashed back to stock before this. That was 4.1.3 stock and it occured then with the same symptom, only that you can off the Bluetooth after the Wifi is on and connected.

Revolution 40 (4.3 JB) needs me to have both switched on.
24th February 2014, 11:49 AM   |  #4  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by dreamers1016

Well, I did flashed back to stock before this. That was 4.1.3 stock and it occured then with the same symptom, only that you can off the Bluetooth after the Wifi is on and connected.

Revolution 40 (4.3 JB) needs me to have both switched on.

Theres no 4.1.3 android version.

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
24th February 2014, 11:55 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by JellyYogurt

Theres no 4.1.3 android version.

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app

@_____@ I thought that's jelly bean?

Anyway, is there any fix for this problem?

24th February 2014, 12:28 PM   |  #6  
Jumaqidi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
1,075 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by dreamers1016

@_____@ I thought that's jelly bean?

Anyway, is there any fix for this problem?

Jellybean versions are 4.1.1, 4.1.2, 4.2.1, 4.2.2 (not sure abt this. I think thr is), 4.3 for

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes