Post Reply

[Q] Why My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo

OP Alton56

11th June 2014, 09:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo and when trying to factory reset it shows, E: failed to mount /efs (invalid argument)
When i use Odin to restore a stock firmware it successful but its still not pasting Samsung Glowing Logo.
PLEASE HELP!!!!! MY FRIENDS.:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Galaxy GT I9300.jpg
Views:	40
Size:	84.0 KB
ID:	2793074  
Last edited by Alton56; 11th June 2014 at 09:26 PM. Reason: Need To Add A Picture.
12th June 2014, 01:05 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 4
 
18 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thumbs up custom recovery
Quote:
Originally Posted by Alton56

My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo and when trying to factory reset it shows, E: failed to mount /efs (invalid argument)
When i use Odin to restore a stock firmware it successful but its still not pasting Samsung Glowing Logo.
PLEASE HELP!!!!! MY FRIENDS.:

Install siyah kernel and see what happens I had a similar problem on my s2 when installed flash a custom rom like cm11 and then go back to stock
12th June 2014, 01:10 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
[Q] Why My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo
Quote:
Originally Posted by AndroidNerdz

Install siyah kernel and see what happens I had a similar problem on my s2 when installed flash a custom rom like cm11 and then go back to stock


How do i go about to install Siyah Kernel on my GT-I9300?
12th June 2014, 01:23 AM   |  #4  
Junior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 4
 
18 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Alton56

How do i go about to install Siyah Kernel on my GT-I9300?

On Google search up siyah Kernel I9300
Flash it via Odin
Then mount storage to computer and put cm11 on it
And flash it

Please hit that thank button
The Following User Says Thank You to AndroidNerdz For This Useful Post: [ View ]
12th June 2014, 07:30 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Unhappy Why My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo
Quote:
Originally Posted by AndroidNerdz

On Google search up siyah Kernel I9300
Flash it via Odin
Then mount storage to computer and put cm11 on it
And flash it

Please hit that thank button


It Still Doesn't Work Is There Any Other Way You Could Help Me???? When i do It i get a purple glowing icon and its not pasting there .. then i try to put the cm11 on it and when i try to install it from my SD card It still shows the message E: Fail to mount/ efs/ invalid argument.
12th June 2014, 07:42 PM   |  #6  
RazorMC's Avatar
Senior Member
Flag SiN CiTY
Thanks Meter: 58
 
264 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by Alton56

My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo and when trying to factory reset it shows, E: failed to mount /efs (invalid argument)
When i use Odin to restore a stock firmware it successful but its still not pasting Samsung Glowing Logo.
PLEASE HELP!!!!! MY FRIENDS.:

There is a small chance that the efs folder might be corrupted.

You can install a custom recovery like Philz Touch and try to do factory reset from there.
The Following User Says Thank You to RazorMC For This Useful Post: [ View ]
13th June 2014, 04:28 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
My Samsung Galaxy S3 GT-I9300 Freeze On Samsung Glowing Logo
Quote:
Originally Posted by RazorMC

There is a small chance that the efs folder might be corrupted.

You can install a custom recovery like Philz Touch and try to do factory reset from there.

Yeah i installed it and it work but when i do the factory reset it still not pasting the Samsung Glowing Logo...
13th June 2014, 04:33 PM   |  #8  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 711
 
3,229 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Format the efs and restore your efs backup, if you don't have a backup then you'll need to pay for a repair.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to boomboomer For This Useful Post: [ View ]
13th June 2014, 05:54 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Thanks man
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Format the efs and restore your efs backup, if you don't have a backup then you'll need to pay for a repair.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

I really appreciate your help thanks again..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes