Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,780,441 Members 43,690 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Gap of status bar; System UI 240 DPI?

Tip us?
 
earthtk
Old
(Last edited by earthtk; 28th April 2013 at 06:38 PM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 186
Join Date: Jan 2012
Default Gap of status bar; System UI 240 DPI?

Hi,

Im trying to make my status bar at 240 DPI but when I do that there is this small gap between my window and the bar. Anyone knows how can I go about doing it?

Used: Xposed framework and per-app settings
 
earthtk
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 186
Join Date: Jan 2012
No one knows?
 
Glebun
Old
#3  
Account currently disabled
Thanks Meter 1,094
Posts: 5,007
Join Date: Jun 2010
Location: Kyiv
Quote:
Originally Posted by earthtk View Post
No one knows?
read the rules
 
earthtk
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 19
Posts: 186
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by Glebun View Post
read the rules
Regarding?

Don't tell me using the search function because I searched before asking.

Tried all settings but I couldn't get away the gap between my main window and the statusbar.

One of the solution was:

Settings
Storage settings
System UI
Android system

All changed to 240 DPI but there is still a gap
 
Glebun
Old
#5  
Account currently disabled
Thanks Meter 1,094
Posts: 5,007
Join Date: Jun 2010
Location: Kyiv
no, not about the search. read the rules. all of them
 
E.Cadro
Old
#6  
E.Cadro's Avatar
Senior Moderator
Thanks Meter 4,840
Posts: 5,571
Join Date: Jan 2011
Location: Just Off In The Distance
Quote:
Originally Posted by earthtk View Post
Regarding?

~snip~

This one

Quote:
Rule16. Bumping Threads (posting simply to force a thread to the top of the thread queue)
Do not "bump" a thread more than once per 24 hours
 
Stempanssi
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 316
Join Date: Mar 2012
Anybody found a solution for this???
 
trein91
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 100
Posts: 583
Join Date: Jun 2012
Same question too. Used xposed app settings as well, since the notifications were too big in height for my liking ( i have a few persistent notifications)
 
Tripledrop
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 202
Join Date: Aug 2010
Location: Birmingham

 
DONATE TO ME
I also have this issue...

If I change android system then I can't get the keyboard to display correctly (tried different keyboards and doing settings) and if I change system ui, then there's the gap
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-04-19-11-34-58.jpg
Views:	12
Size:	181.4 KB
ID:	2695814  

Samsung Galaxy S5 (SM-G900F)
Samsung Google Nexus 10 (manta) + Hue 2.5 theme | kernel: Franco | ROM: PARANOIDANDROID 3.1 RC
JUSTOP Android 4.0 TV Box HD Network Media Player | kernel: 3.0.8 | ROM: Apollo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes