FORUMS

[Q] sg3 loosing battery while plugged in and opperating

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By AznRiceBallz, Junior Member on 28th July 2014, 05:11 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My sg3 has been loosing power while plugged in and operating. This happened to my old sg3 and got a new one from my warranty. Suddenly it is happening again and I have no clue what's wrong, WITH MY BRAND NEW ONE. I have replaced the battery and tried everything. Can someone please give me some suggestions on what to do?
Last edited by AznRiceBallz; 28th July 2014 at 05:23 AM. Reason: adding some words
 
 
30th July 2014, 02:09 AM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Bump

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
30th July 2014, 12:00 PM |#3  
gabyif's Avatar
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 237
 
More
Quote:
Originally Posted by AznRiceBallz

Bump

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app

Just leave it there to charge,don't use it when charging,it is bad for your phone and battery.
31st July 2014, 08:51 AM |#4  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 29
 
More
Use galaxy charging current lite to check if it charges properly. I had the same problem and the I fixed it by buying a new charger
1st August 2014, 04:30 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
OK thanks

Sent from my SCH-I535 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes