Post Reply

[Q] My SGS3 does not detected by PC, but detected in download mode

OP FonDwiputra

16th April 2014, 01:29 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
As the title say, My i9300 does not detected by any pc, it worked perfectly a few months ago (but it rarely used by my parents so they gave it to me)

Tried diffrent cables, tried to install kies & usb drivers, tried to reinstall kies & usb drivers, tried to connect with another pc

But my i9300 detected in download mode, so i rooted my phone, and install the http://forum.xda-developers.com/gala...ernal-t1711009 but still.... nothing, and I also tried to install custom rom (CM 10.2) and see what happens, it's still not detected, i thought that this could be a hardware problem, but when i tried to connect it in download mode, it detected

Can anybody help me? sorry for my bad english, as i'm not a native speaker Thanks
16th April 2014, 03:39 PM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 709
 
3,212 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Follow the guide in general forum sticky thread on how to flash full stock firmware. Factory reset then test.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
16th April 2014, 04:33 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Follow the guide in general forum sticky thread on how to flash full stock firmware. Factory reset then test.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thanks for your reply, I actually doesn't want to flash full stock firmware, well you know its 900mb which is really big with my super slow internet connection, i guess it can't be helped, i'm going to report soon after i flashed stock firmware
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes