5,594,386 Members 34,858 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] sgs3 isn't recognized on usb-hub after upgrade from 4.1.2 thru 4.3

Tip us?
 
manyone
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Apr 2010
Default [Q] sgs3 isn't recognized on usb-hub after upgrade from 4.1.2 thru 4.3

After i upgraded from 4.1.2 thru 4.3 with kies, my SGS3 isn't recognized.
Windows7 shows me an unknown device on my 4-port-usb-hub
i have installed the lates samsung drivers, tested the new kies3, deinstalled all Kies versions and so on, but nothing works.
the incredible thing is, that the SGS3 is recognized on an usb port on the back of my pc.

Any ideas why it isn't recognized on the hub where i made the upgrade ?
 
JellyYogurt
Old
#2  
JellyYogurt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 165
Posts: 897
Join Date: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by manyone View Post
After i upgraded from 4.1.2 thru 4.3 with kies, my SGS3 isn't recognized.
Windows7 shows me an unknown device on my 4-port-usb-hub
i have installed the lates samsung drivers, tested the new kies3, deinstalled all Kies versions and so on, but nothing works.
the incredible thing is, that the SGS3 is recognized on an usb port on the back of my pc.

Any ideas why it isn't recognized on the hub where i made the upgrade ?
Sometimes it is like this as the front side hubs are used regularly and wear off so the computer cannot get a secure/steady connection to the phone. But the back side has two reasons. One is tat it is normally not used and it is connected to the motherboard.

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
Give a thank if I helped you
 
Irish Guy
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Dec 2013
I often have trouble with usb ports with my GS3. I switch them around until it is recognised.

Using a non brand or non samsung micro usb cable may also give you problems.
 
tarastalian
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2008
I have the same problem too

Enviado desde mi GT-I9300 mediante Tapatalk
 
JJEgan
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 4406
Posts: 23,036
Join Date: Oct 2010
Dont use hubs use motherboard usb port.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes