Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,412 Members 45,259 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stuck On BOOTLOOP (read details)

Tip us?
 
saadtariq73
Old
(Last edited by saadtariq73; 8th May 2014 at 03:26 PM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 81
Join Date: Sep 2012
Location: Lahore
Battery Low Stuck On BOOTLOOP (read details)

it was previously on 4.1.2.
I flashed Omni 2.4 on s3.
It was not showing signals of network (In Pakistan)
went to sammobiles.com for new firmware.
it is international version so i took for south africa (as phone came from south africa) flashed that rom and it is stucked on BOOTLOOP.
i want to go on official 4.3/4.4.
tries searching on google but failed
if someone can help to make it run back
prefered 4.4 or 4.3 with network signals in Pakistan.
Forums says goto recovery . Volup+Home+Power is not working for me
i just can enter into download mode
Regards
 
Saad_
Old
#2  
Saad_'s Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 93
Join Date: Jan 2014
Location: Kirkuk
Get a stock .tar.md5 package from www.sammobile.com and flash it using Odin. Then boot into recovery, restore to factory defaults, and clear cache then reboot. Everything should be working properly. If you lost network flash the latest NA8 modem file.
 
saadtariq73
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 81
Join Date: Sep 2012
Location: Lahore
Quote:
Originally Posted by Saad_ View Post
Get a stock .tar.md5 package from www.sammobile.com and flash it using Odin. Then boot into recovery, restore to factory defaults, and clear cache then reboot. Everything should be working properly. If you lost network flash the latest NA8 modem file.
there are so many roms for different countries for pakistan is not present when i write i9300 in firmware search.
which one should i install??
 
Saad_
Old
#4  
Saad_'s Avatar
Member
Thanks Meter 20
Posts: 93
Join Date: Jan 2014
Location: Kirkuk
Quote:
Originally Posted by saadtariq73 View Post
there are so many roms for different countries for pakistan is not present when i write i9300 in firmware search.
which one should i install??
Any country it doesn't matter as long as not a one for a specific carrier.
 
saadtariq73
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 81
Join Date: Sep 2012
Location: Lahore
solved this problem now i m not able to receive calls it says that NOT REGISTERED ON NETWORK,IMEI IS OK.
any solution to that
 
dxppxd
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 183
Posts: 545
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by saadtariq73 View Post
solved this problem now i m not able to receive calls it says that NOT REGISTERED ON NETWORK,IMEI IS OK.
any solution to that
Do you have a modem (baseband) compatible with your region?

If yes, is your phone unlocked (to be used with any carrier)?

Think about this last question carefully. Unlocking through software (like the galaxy sim unlock app) can be lost when flashing latest firmwares because of the efs format change. That might be why you get not registered on network.

If your phone was unlocked through imei (with a code provided by the carrier) or if it was factory unlocked (never locked in the first place) then I don't know whats wrong with it, sorry.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...