Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Stuck on Factory Mode !!!

OP tevims

21st May 2014, 06:47 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
I was having a problem with imei before(044999...) , but doing a LOT of tutorials and a little bit luck, it came back to life again.Now my s3 is stucked on Factory mode , i already changed the file factorymode to ON but nothing happens.
Does anyone know why ?

Thxx

Sent from my GT-I9300 using XDA Free mobile app
21st May 2014, 07:48 AM   |  #2  
boomboomer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 749
 
3,409 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Try reading the efs sticky thread in general forum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
24th May 2014, 08:29 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Up

Sent from my GT-I9300 using XDA Free mobile app
24th May 2014, 09:14 PM   |  #4  
RazorMC's Avatar
Senior Member
Flag SiN CiTY
Thanks Meter: 66
 
293 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by boomboomer

Try reading the efs sticky thread in general forum.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

No point in that reply imo.
Most people just want a quick answer without really understanding more about their device (which could save them hours of problems later on).


~ RazorMC
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes