Post Reply

Stuck at start screen (very weird)

OP matrixino

18th April 2014, 02:43 PM   |  #1  
OP Member
Flag Bari
Thanks Meter: 13
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
So, when I waked up this morning I found my S3 turned off. Nothing to worry about, I thought, since I use SlimKat+Googy it had already happened sometimes in the past that phone auto-reboots or something.

However, when I tried to turn it on I was just stuck in the bootscreen "Galaxy S III etc", but NOT in a bootloop, just stuck, the slimkat animation never start. I can enter recovery and all.

So I tought "whatever, i'll just wipe". So I did, full wipe and reinstall of SlimKat, just to be greeted again by the same problem. I repeated some times and same thing.

Trying to adb shell it says "- exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -" and I can't enter shell.

At this point I was totally WTF, starting to fear the worst. Just now I'm downloading a stock rom to make a last try with it. However I would like to know if someone else had this problem and if they solved it.

Anyone?
18th April 2014, 03:16 PM   |  #2  
AbhiLP's Avatar
Senior Member
Flag Jammu
Thanks Meter: 61
 
192 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by matrixino

So, when I waked up this morning I found my S3 turned off. Nothing to worry about, I thought, since I use SlimKat+Googy it had already happened sometimes in the past that phone auto-reboots or something.

However, when I tried to turn it on I was just stuck in the bootscreen "Galaxy S III etc", but NOT in a bootloop, just stuck, the slimkat animation never start. I can enter recovery and all.

So I tought "whatever, i'll just wipe". So I did, full wipe and reinstall of SlimKat, just to be greeted again by the same problem. I repeated some times and same thing.

Trying to adb shell it says "- exec '/system/bin/sh' failed: No such file or directory (2) -" and I can't enter shell.

At this point I was totally WTF, starting to fear the worst. Just now I'm downloading a stock rom to make a last try with it. However I would like to know if someone else had this problem and if they solved it.

Anyone?

Flash stock rom with Odin... that should fix your problem.
18th April 2014, 03:34 PM   |  #3  
OP Member
Flag Bari
Thanks Meter: 13
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by AbhiLP

Flash stock rom with Odin... that should fix your problem.

Yup, I was waiting for the download to finish. It indeed worked, but I have some yellow debug text on screen. I did a search and seems related to efs corruption or something like that. However I'm now trying to go back to slimkat from here. Now I'm less scared anyway
18th April 2014, 07:33 PM   |  #4  
OP Member
Flag Bari
Thanks Meter: 13
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Ok, now I'm scared again. I get no signal. Nor with stock or custom. Also tried to restore a nandroid and nothing.

Update: I luckily found an EFS backup in the lost+found folder. Thanks god. All working now.
Last edited by matrixino; 18th April 2014 at 07:51 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes