Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Got Stucked after CYANOGENMOD...Logo only

OP johnkill_dxb

5th July 2014, 07:23 PM   |  #1  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
i really want Cyanogenmod thats why i am already 3 days working on it, first try i install cm 10.2 because this is what i saw in IBM times, btw my S3 is stock 4.3 before i start flashing cm. after flashing cm10.2 got unknown IMEI and unknown baseband, wht i did is to flash again stock firmware via odin,I9300XXUGNB6_I9300OJVGNB3_I9300XXUGNA8_HOME.t ar, after flashing, everything went fien, my imei and baseband restore to normal, again i root my s3, and flash again the CM10.2, success and the baseband and IMEI still ok, BUT THE problem is no service, no signal/network....flash again stock, and my friend told me to try from http://get.cm after that success, BUT still the problem is no service.......... i root again and try to patch with ariza, but cant, when i check odin mode, i see the binary counts: YES 3counts, and after that i use triangle away, to reset, success, reseted.

now i want to flash with stock firmware and stop using custom rom, (frustrated).........

first try, flashing complete! but after restart...samsung logo only...

try again flash by ODIN, it doesnt continue this time,


OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

i hope somebody will try to help me...back to stock!

thnks
5th July 2014, 07:42 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
148 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
http://forum.xda-developers.com/show...35&postcount=6 try to flash this ,if it fails then emmc chip is damaged, new motherboard required
10th July 2014, 11:56 PM   |  #3  
johnkill_dxb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 1
 
53 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
flash again with stock 3 times, back to normal thanks for reply
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes