Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,664 Members 42,908 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] "Sync Internet" - Google account settings

Tip us?
 
nadram
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 248
Join Date: Nov 2010
Location: Abu Dhabi
Default [Q] "Sync Internet" - Google account settings

I've setup my Google account on my SGS3 and all is working fine except for that one thing.

Not sure why, but under the Accounts and Sync settings for my Google account, I have an error when it comes to "Sync Internet"

Any ideas on how to get this working?
The Following User Says Thank You to nadram For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nadram
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 248
Join Date: Nov 2010
Location: Abu Dhabi
Anything?
 
coolmil
Old
#3  
coolmil's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2011
Location: Kuwait
I guess its got something to do with the software. I has happened on many Samsung phones.

BTW I don't have a s3.

Sent from my Milestone using XDA
 
nadram
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 248
Join Date: Nov 2010
Location: Abu Dhabi
I had the .GS before that. That option was not available to sync. Not sure what it does but it's not working
Circle me!


Google LG Nexus 5
Asus Transformer Infinity TF700
 
lazzy
Old
#5  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 91
Join Date: Nov 2004
Quote:
Originally Posted by nadram View Post
I've setup my Google account on my SGS3 and all is working fine except for that one thing.

Not sure why, but under the Accounts and Sync settings for my Google account, I have an error when it comes to "Sync Internet"

Any ideas on how to get this working?
another workaround would be to delete the associated gmail/google account from settings > accounts & sync.

then launch play store again and it should prompt u for an account but if you have existing other gmail/google account in there. in play store, press menu then > accounts then > new account and input the previous account credential.

hope this helps as it works for me.
 
nadram
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 248
Join Date: Nov 2010
Location: Abu Dhabi
Thanks but it didn't work... thinking maybe it's something in my Google Account page. I'll have a look at the settings
Circle me!


Google LG Nexus 5
Asus Transformer Infinity TF700
 
ronj1986
Old
#7  
ronj1986's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 116
Posts: 1,090
Join Date: Dec 2008
Location: Queens, NY

 
DONATE TO ME
Do you guys have the app "Chrome Beta" installed. If not, download those then see if this works.
The Following User Says Thank You to ronj1986 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nadram
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 248
Join Date: Nov 2010
Location: Abu Dhabi
Didn't help...
Circle me!


Google LG Nexus 5
Asus Transformer Infinity TF700
 
mchstream
Old
(Last edited by mchstream; 9th June 2012 at 07:04 PM.)
#9  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 149
Join Date: Nov 2011
Location: san diego
Default sync internet

I have had the same problem on my sensation with all roms i have used. sync internet always has the problem. you can remove the account and start again but I noticed that the sync internet will only work when you first log back into your google account then it will "experience problems" again. What is sync internet? yes done a google search but no clear answer. found something that says it is for bookmarks, but that sounds iffy.
The Following User Says Thank You to mchstream For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ahhl
Old
#10  
ahhl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 524
Join Date: Jul 2007
the solution is here
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1691462
SAMSUNG GALAXY NOTEZENFONE 6 : 2GB RAM/2GHz/32GB Internal Memory

The Following 5 Users Say Thank You to ahhl For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
error, sgs3, sync
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes