5,597,647 Members 33,335 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Transparency Notification Background

Tip us?
 
Johnsoo
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2014
Default [Q] Transparency Notification Background

Hello guys,

I want my Galaxy SIII Int to have a transparent notification/quickmenu background, without Gravitybox it aint working. The problem, if I use Gravitybox my system.ui will crash.

So I searched other ways to do it and came with ''[MOD][XPOSED]Change notification background image[UPDATE 1.1]'' But also that aint working for me know...

So if some of you guys know a way to do it, please tell me.

Phone info:
- Samsung Galaxy SIII International
- KitKat 4.4.2
- CyanogenMod 11 ( Snapshot M3 )
 
amirTor
Old
#2  
amirTor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 302
Posts: 372
Join Date: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Johnsoo View Post
Hello guys,

I want my Galaxy SIII Int to have a transparent notification/quickmenu background, without Gravitybox it aint working. The problem, if I use Gravitybox my system.ui will crash.

So I searched other ways to do it and came with ''[MOD][XPOSED]Change notification background image[UPDATE 1.1]'' But also that aint working for me know...

So if some of you guys know a way to do it, please tell me.

Phone info:
- Samsung Galaxy SIII International
- KitKat 4.4.2
- CyanogenMod 11 ( Snapshot M3 )
I think that WanamKit should work (I know some who use it with CM, but haven't tried it by myself- proceed with caution): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2553846

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
Johnsoo
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2014
WanamKit is nice and stuff, but it aint has the function ( Transparent Notification Background ) I'm searching for...

So is there somebody, who can get this to work on Galaxy SIII CM 11 ??
 
Johnsoo
Old
(Last edited by Johnsoo; 11th March 2014 at 11:28 PM.)
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Feb 2014
Anybody who can run GravityBox KK on CM 11 ?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes