Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,492 Members 39,558 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Wifi saved but not connecting

Tip us?
 
abdlrhmnwgdy
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default [Q] Wifi saved but not connecting

so my wifi network is saved but it does not connect to my device...i have an archidroid 2.3.6 custom rom....i tried restarting the router, restarting the phone...i even tried re installing the rom and there was no change...any help please ??

thanks
 
JJEgan
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4416
Posts: 23,036
Join Date: Oct 2010
check router

remove security from router and test .
restore nandroid and test
Return phone to stock and test
 
RazorMC
Old
#3  
RazorMC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 265
Join Date: Feb 2011
Location: SiN CiTY
I've seen this a lot in Sony phones, but very rare in the S3. What worked for me was to change the router's transmission from "a/b/g" to "g only".
You can try this and report back.

~ RazorMC
Phone History
 
Quote:
Alcatel One Touch Easy || Nokia 3310 || Nokia 8210 || Nokia 8250 || Samsung C100 || Sony Ericsson T610 || Nokia N-Gage || Nokia 6260 || Nokia 6680 || Nokia 6300 || Nokia N73 Music || iMate Jama || Nokia N79 || Sony Ericsson Xperia Arc S || Sony Xperia SL
Search XDA for solutions. Read sticky topics. Enjoy problem-free modding/flashing
~ RazorMC
 
rick james b1tch
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 17
Join Date: Jan 2014
changing router to g has defo work for me in the past
 
goldbeard
Old
#5  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 93
Join Date: Sep 2008
Pls check if this works

http://forum.xda-developers.com/show...1898004&page=3
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes