Sunshine Compatible with HTC One M9

Two Senior Recognized Developers jcase and beaups officially released a new version of Sunshine. … more

CyanogenMod 12.1 for YU Yureka

YU Yureka recently received an official Cyanogen OS 12S update. If you prefer to use a newer revision of … more

Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Wifi stops working after a while

22nd January 2014, 11:28 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
From since two weeks ago I am having issues with the wifi in my phone. It happens that whem I am browsing Internet or watching videos with the Wifi on sometimes the phone stops connecting to the Internet. It cant connect, but the Wifi is still working, since the icon shows that it still is activated.

Also, when I restart the wifi conection, it starts working again, and again it stops after a while, which can range for two minutes to one hour.

This started to happen when I flashed Ultima ROM 16.0, but kept happening with oher ROMs I flashed, even with CM 4.2.2. I suspect that this is a problem of the XXUGMK6 modem. What do you think?
 
 
23rd January 2014, 06:37 AM |#2  
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Using Same Modem, No problem for me in S4 Revelution ROM
Quote:
Originally Posted by r1k1v1

From since two weeks ago I am having issues with the wifi in my phone. It happens that whem I am browsing Internet or watching videos with the Wifi on sometimes the phone stops connecting to the Internet. It cant connect, but the Wifi is still working, since the icon shows that it still is activated.

Also, when I restart the wifi conection, it starts working again, and again it stops after a while, which can range for two minutes to one hour.

This started to happen when I flashed Ultima ROM 16.0, but kept happening with oher ROMs I flashed, even with CM 4.2.2. I suspect that this is a problem of the XXUGMK6 modem. What do you think?

Im using the same modem, but different ROM ( S4 Revolution ), I don't have any issue with Wifi. Just check with your wifi or restore your stock ROM and check the wifi
23rd January 2014, 10:32 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 4,450
 
23,120 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by shaan116

Im using the same modem, but different ROM ( S4 Revolution ), I don't have any issue with Wifi. Just check with your wifi or restore your stock ROM and check the wifi


Modem is not WiFI its Kernel .
23rd January 2014, 10:41 AM |#4  
Junior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
I was wrong...
Quote:
Originally Posted by JJEgan

Modem is not WiFI its Kernel .

Thanks for correcting me. Then what could be the problem of his wifi. How it can be solved ? You have any idea
23rd January 2014, 11:48 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 4,450
 
23,120 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
No but multiple identical posts may give an answer .
23rd January 2014, 11:45 PM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
36 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Mmm, I dont think this is a kernel issue, maybe because when I reinstalled the CM 10.1, it used cyanogenmods stock kernel and it still gave failures. So all is left to two options: the modem or the Wifi router. What do you think guys?

As a kernel, I use Boeffla Kernel 5.1 beta 7, for Sammy 4.3
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes