5,600,919 Members 42,108 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD/APP]][SIYAH][4.7t5][28.4.13]=SiyahMODs=-Multi-Boot+Zram/Swap+Sound-=NEW!

Tip us?
 
xanthrax
Old
(Last edited by xanthrax; 19th October 2012 at 08:46 AM.)
#11  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5727
Posts: 9,986
Join Date: Apr 2011
Location: http://www.youtube.com/watch?v=-Dhs4bUX_IE
Quote:
Originally Posted by rlorange View Post
So here it is guys:

BACKUP YOUR SECOND ROM from S-tweaks app before using this mod yeah?
is this above a question ?
-=-=-
flashed 1Gb script without BACKUP (just for testing) and the sec rom boot fine ! 128 mb left on system !
great job mate ! i`ve been waiting for this !
it must be a MUST on every OP !
-=-
(Q!) what if i`ll flash again Siyah ? will it keep the same size ?
-=-
... i`ll try myself
-=-=- ANSWER
flashing siyah 1.7rc1 , same size system partition kept for sec rom !
i`ll thank you again !
 
rlorange
Old
(Last edited by rlorange; 19th October 2012 at 08:58 AM.)
#12  
rlorange's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1840
Posts: 3,804
Join Date: Nov 2010
Location: Melbourne
The zips will work as long as the size of the one you choose is bigger than the size of the 2nd rom /system partition... having said that there is 20-30mb needed for file system stuff so don't cut it too fine

The smaller system.img file should stay how it is until you format 2nd rom partition or try some other operation which breaks so restoring default 1.5gb size.

Sent from my GT-I9300 using xda premium
 
xanthrax
Old
#13  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5727
Posts: 9,986
Join Date: Apr 2011
Location: http://www.youtube.com/watch?v=-Dhs4bUX_IE
Quote:
Originally Posted by rlorange View Post
The zips will work as long as the size of the one you choose is bigger than the size of the 2nd rom /system partition... having said that there is 20-30mb needed for file system stuff so don't cut it too fine

Sent from my GT-I9300 using xda premium
of course ! and some new guys has to know that flashing more MODS/ZIPPS after shrinking will require more system partition room so , do not suffocate it !
 
rlorange
Old
#14  
rlorange's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1840
Posts: 3,804
Join Date: Nov 2010
Location: Melbourne
"BACKUP YOUR SECOND ROM from S-tweaks app before using this mod yeah?"

Lol! Must be an Australian figure of speech means: you understand?/this is common sense

Sent from my GT-I9300 using xda premium
 
xanthrax
Old
#15  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5727
Posts: 9,986
Join Date: Apr 2011
Location: http://www.youtube.com/watch?v=-Dhs4bUX_IE
Quote:
Originally Posted by rlorange View Post
"BACKUP YOUR SECOND ROM from S-tweaks app before using this mod yeah?"

Lol! Must be an Australian figure of speech means: you understand?/this is common sense

Sent from my GT-I9300 using xda premium
got ya ! i figured out later
 
rlorange
Old
#16  
rlorange's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1840
Posts: 3,804
Join Date: Nov 2010
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by xanthrax View Post
of course ! and some new guys has to know that flashing more MODS/ZIPPS after shrinking will require more system partition room so , do not suffocate it !
Indeed!... but you can always make it bigger by flashing a different one later...

I want to use Aroma installer so the user can choose their own size but I'm waaaay to noob to pull that off without help

Sent from my GT-I9300 using xda premium
 
xanthrax
Old
(Last edited by xanthrax; 19th October 2012 at 09:20 AM.)
#17  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5727
Posts: 9,986
Join Date: Apr 2011
Location: http://www.youtube.com/watch?v=-Dhs4bUX_IE
Quote:
Originally Posted by rlorange View Post
Indeed!... but you can always make it bigger by flashing a different one later...

I want to use Aroma installer so the user can choose their own size but I'm waaaay to noob to pull that off without help

Sent from my GT-I9300 using xda premium
even better ! Aroma rullz !!!
-=-
well , of course you can make it bigger via script or flashing another size but i was imaging that scenario when someone has a limit system partition , he forget about that and after a MOD flash start crying , is not working ! i bricked my phone ... etc ... as if you don`t know how people are ...

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------

maybe you can check this ... AROMA ... or you already did ...
 
rlorange
Old
#18  
rlorange's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1840
Posts: 3,804
Join Date: Nov 2010
Location: Melbourne
Been looking, actually I don't think edify script can allow one to input a direct value... only category/check box options...

Ah its good enough for now... lucky this only affects second rom... not phazed by whiners

Sent from my GT-I9300 using xda premium
 
xanthrax
Old
#19  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 5727
Posts: 9,986
Join Date: Apr 2011
Location: http://www.youtube.com/watch?v=-Dhs4bUX_IE
... and if after shrink the sec rom will be cloned to primary , gues what ? the shrinked partition will be cloned as well so , more storage saved !
The Following User Says Thank You to xanthrax For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rlorange
Old
#20  
rlorange's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1840
Posts: 3,804
Join Date: Nov 2010
Location: Melbourne
Quote:
Originally Posted by xanthrax View Post
... and if after shrink the sec rom will be cloned to primary , gues what ? the shrinked partition will be cloned as well so , more storage saved !
No this certainly won't work as the primary ROM actually lives in the proper system partition which is formatted to 1.5GB

Sent from my GT-I9300 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes