Post Reply

[MOD/APP]][SIYAH][4.7t5][28.4.13]=SiyahMODs=-Multi-Boot+Zram/Swap+Sound-=NEW!

OP rlorange

20th October 2012, 09:46 AM   |  #21  
dr.bahaeddin's Avatar
Senior Member
Flag Izmir
Thanks Meter: 57
 
547 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
sorry for my noob question but i couldn't see any guide about this. what should i do? i'm using a JB AOSP MIUI rom right now and i wanna use stockish Rom beside.

Edit: i saw a guide on Siyah Kernel page. sorry to bother you.
Last edited by dr.bahaeddin; 20th October 2012 at 09:52 AM.
20th October 2012, 09:20 PM   |  #22  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Bump! New version with any size selectable

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 09:29 PM   |  #23  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Flag Darkside
Thanks Meter: 7,972
 
12,298 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rlorange

Bump! New version with any size selectable

Sent from my GT-I9300 using xda premium

Has been taken! I'm your fan mate!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
20th October 2012, 09:35 PM   |  #24  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by xanthrax

Has been taken! I'm your fan mate!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ha ha cheers man! The script version checks the size of your 2nd ROM and then you can choose exactly what you like! Pretty pleased with it

Sent from my GT-I9300 using xda premium
20th October 2012, 10:54 PM   |  #25  
corgar's Avatar
Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 120
 
1,061 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300
20th October 2012, 10:55 PM   |  #26  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by corgar

Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300

Oops I removed it to tweak something I'll post a dropbox link now...

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following User Says Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 11:09 PM   |  #27  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by corgar

Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300

Link is up

Sent from my GT-I9300 using xda premium
21st October 2012, 08:58 AM   |  #28  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Bump: new version:

V2.1 safety checks in size choice
More user friendly
Script has matured to be safer and beginner friendly

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 04:20 PM   |  #29  
Senior Member
Thanks Meter: 391
 
582 posts
Join Date:Joined: May 2011
Quote:
Originally Posted by rlorange

Bump: new version:

V2.1 safety checks in size choice
More user friendly
Script has matured to be safer and beginner friendly

Sent from my GT-I9300 using xda premium

There's a tiny typo in "3rd ROM clone/swap v1.0", on line 15 of 3rdROMclone.sh you are missing a " from the end of the line
The Following User Says Thank You to Atarii For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 05:18 PM   |  #30  
Gilg@mesh's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 277
 
1,740 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
when typing a new value I get "ariithmetic syntax error"

is it possible to get 950MB CWM zip?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S III Original Android Development by ThreadRank