FORUMS

How a HTC Droid Eris Changed a Members Life

Rarely can a member say that Android development or XDA had a profound effect on … more

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[MOD/APP]][SIYAH][4.7t5][28.4.13]=SiyahMODs=-Multi-Boot+Zram/Swap+Sound-=NEW!

20th October 2012, 09:46 AM |#21  
dr.bahaeddin's Avatar
Senior Member
Flag Izmir
Thanks Meter: 59
 
More
sorry for my noob question but i couldn't see any guide about this. what should i do? i'm using a JB AOSP MIUI rom right now and i wanna use stockish Rom beside.

Edit: i saw a guide on Siyah Kernel page. sorry to bother you.
Last edited by dr.bahaeddin; 20th October 2012 at 09:52 AM.
 
 
20th October 2012, 09:20 PM |#22  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,219
 
More
Bump! New version with any size selectable

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 09:29 PM |#23  
xanthrax's Avatar
Recognized Contributor
Flag Darkside
Thanks Meter: 11,560
 
More
Quote:
Originally Posted by rlorange

Bump! New version with any size selectable

Sent from my GT-I9300 using xda premium

Has been taken! I'm your fan mate!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
20th October 2012, 09:35 PM |#24  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,219
 
More
Quote:
Originally Posted by xanthrax

Has been taken! I'm your fan mate!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ha ha cheers man! The script version checks the size of your 2nd ROM and then you can choose exactly what you like! Pretty pleased with it

Sent from my GT-I9300 using xda premium
20th October 2012, 10:54 PM |#25  
corgar's Avatar
Senior Member
Flag Rome
Thanks Meter: 120
 
Donate to Me
More
Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300
20th October 2012, 10:55 PM |#26  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,219
 
More
Quote:
Originally Posted by corgar

Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300

Oops I removed it to tweak something I'll post a dropbox link now...

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following User Says Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 11:09 PM |#27  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,219
 
More
Quote:
Originally Posted by corgar

Where is the script?

Inviato dal mio GT-I9300

Link is up

Sent from my GT-I9300 using xda premium
21st October 2012, 08:58 AM |#28  
rlorange's Avatar
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 2,219
 
More
Bump: new version:

V2.1 safety checks in size choice
More user friendly
Script has matured to be safer and beginner friendly

Sent from my GT-I9300 using xda premium
The Following 2 Users Say Thank You to rlorange For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 04:20 PM |#29  
Senior Member
Thanks Meter: 391
 
More
Quote:
Originally Posted by rlorange

Bump: new version:

V2.1 safety checks in size choice
More user friendly
Script has matured to be safer and beginner friendly

Sent from my GT-I9300 using xda premium

There's a tiny typo in "3rd ROM clone/swap v1.0", on line 15 of 3rdROMclone.sh you are missing a " from the end of the line
The Following User Says Thank You to Atarii For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 05:18 PM |#30  
Gilg@mesh's Avatar
Senior Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 302
 
More
when typing a new value I get "ariithmetic syntax error"

is it possible to get 950MB CWM zip?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes