FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[MOD] JKay Deluxe 14.95 for XXEMD2/C3/2/ - Free Deluxe Settings Lite. Dev. stopped

5,488 posts
Thanks Meter: 14,819
 
By _JKay_, Retired Recognized Developer on 31st July 2012, 11:25 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
13th November 2012, 03:28 PM |#1331  
marcedli's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 252
 
More
Quote:
Originally Posted by cba1986

I think is the same thing. But i take every chance i got to remove some bloatware.

I feel the same, but by the same logic the systemui.apk would be bloatware as well

Sent from SGS III GT-I9300
The Following User Says Thank You to marcedli For This Useful Post: [ View ]
 
 
13th November 2012, 04:11 PM |#1332  
Cyclosporine's Avatar
Senior Member
Flag Panama
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by _JKay_

Well.... ehm..... the idea is that you will be able to select what you want to see when you do a swype down from the top.. one setup when using it on the left side and another on the right side.
You can then do second swype down from the top to see everything. Works for both sides.

I just chose to hide the brightness slider so there was something to show. Checking that the second slide down really works.. hope it makes sense..

Sent from my GT-I9300XXDLJ5

Yes, makes sense, also makes the notification bar less cluttered and it's a pretty nifty idea.
13th November 2012, 04:14 PM |#1333  
radek.artemis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Hi,

How Can I change locksceen and other visuals without Deluxe Settings? It's still not available for JB version...

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
13th November 2012, 04:30 PM |#1334  
enigma1981's Avatar
Senior Member
Flag Port Talbot
Thanks Meter: 781
 
Donate to Me
More
You've answered your own question there mate... It's not available for JB version - so basically "you can't"

Not yet anyway... It's nearly in beta so we might have a settings app to accompany it, it's just a waiting game at the moment
13th November 2012, 04:41 PM |#1335  
radek.artemis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Quote:
Originally Posted by enigma1981

You've answered your own question there mate... It's not available for JB version - so basically "you can't"

Not yet anyway... It's nearly in beta so we might have a settings app to accompany it, it's just a waiting game at the moment

Thanks for ansver. I was a bit confused seeing nice lock screen with many options on first page. After installing this nice mode I have only 3 unlock options (unlock, Google and camera). Not five or more...

What does it meen "Fully customizable"...?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Last edited by radek.artemis; 13th November 2012 at 04:46 PM.
13th November 2012, 04:46 PM |#1336  
Senior Member
Flag Como Lake
Thanks Meter: 26
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by marcedli

copy both LJ5 and e.g. LJ4 firmware on your SD-card

1. start mobile odin
2. Select the LJ5 file to "Open file..."
3. select the LJ4 file to "Cache"
4. and flash firmware ("Enable Everrot" should be selected and use the pro version of mobile odin)

thank you so much!
13th November 2012, 05:18 PM |#1337  
DirkStorck's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 477
 
More
Quote:
Originally Posted by _JKay_

Yes. That's done using Deluxe Settings.
When you long press any of the quick launch icons, Deluxe Settings will be started and you can change what to show the quick launch panel. Currently you can have 12 shortcuts and the 4 power buttons.


Sent from my GT-I9300XXDLJ5

Sadly....if I long perss on a quick launch icon nothing happens...will I have to wait till DeluxeSettings is available ?

Thank you
13th November 2012, 05:23 PM |#1338  
cba1986's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in Buenos Aires
Thanks Meter: 495
 
More
Quote:
Originally Posted by marcedli

I feel the same, but by the same logic the systemui.apk would be bloatware as well

Sent from SGS III GT-I9300

SystemUI is used for the notifcation bar, Contextaware is used to display 5 icons when you plug the headphones.....
13th November 2012, 05:34 PM |#1339  
BossStang's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 185
 
More
Quote:
Originally Posted by DirkStorck

Sadly....if I long perss on a quick launch icon nothing happens...will I have to wait till DeluxeSettings is available ?

Thank you

Launching an app that isnt installed is not an easy task.
13th November 2012, 05:46 PM |#1340  
radek.artemis's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
More
Quote:
Originally Posted by BossStang

Launching an app that isnt installed is not an easy task.

It's not a good joke... So we can't change anything now?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes