Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SAMSUNG GALAXY S3 UNIFIED TOOLKIT V8.0] Drivers, Backup, Root, Recovery + MORE [GSM]

OP mskip

21st February 2013, 09:38 AM   |  #1341  
Member
Thanks Meter: 0
 
41 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by pat357

You didn't flash the "insecure" kernel, did you ?
This is absolutely needed to get your phone Rooted using the Toolkit via ADB.
Also most other things from the TK need an "insecure"kernel.

Pick the build that is the closest to your current build (and flash it using TK (it will fire up ODIN).

After this, you can root your phone, not the other way around !!

Thanks for that, yes I had tried to flash all of the options in turn but no luck - all working now, downloaded yet again & it all worked this time, can't believe I had two corrupted downloads but can't think what else it was, followed the same steps as previously & it worked. Well, after I'd found out that I need Busybox for Easy UMS so had to do it all again & pick another option!!
21st February 2013, 01:53 PM   |  #1342  
hypergamer1231's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 550
 
1,091 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I am still getting server cannot be located error disabled anti virus and firewall still same error please please help someone
22nd February 2013, 03:37 AM   |  #1343  
Member
Thanks Meter: 5
 
89 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Smile updated build needed for XXEMB1
I had to update my galaxy S3 through kies to get rid of the freezing issue with ELLA
So far it is not freezing at all but I lost my root access. When I went back to the toolkit I found that XXEMB1 is not included in the international options - its such a great tool that I hope it will soon be updated for this version. I was jus t beginning to find my way around my rooted device
22nd February 2013, 11:27 AM   |  #1344  
Member
Flag Buenos Aires - Haedo
Thanks Meter: 3
 
31 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
there is two new firms but in the donators mode, and is ema2 for example but not yet emb1
24th February 2013, 02:14 PM   |  #1345  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by gbswales

I had to update my galaxy S3 through kies to get rid of the freezing issue with ELLA
So far it is not freezing at all but I lost my root access. When I went back to the toolkit I found that XXEMB1 is not included in the international options - its such a great tool that I hope it will soon be updated for this version. I was jus t beginning to find my way around my rooted device

I had the same problem too, after root with Unified toolkit, no matter which custom rom I flashed,
when under heavy usage, the device just freeze. I've done wiping everything, include reformat and repartioned my sd card.
be it SD card was inserted or not inserted. it still gone freezed.

Im using a international S3.
24th February 2013, 03:36 PM   |  #1346  
Senior Member
Flag Antwerp
Thanks Meter: 79
 
250 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by reinerlee

I had the same problem too, after root with Unified toolkit, no matter which custom rom I flashed,
when under heavy usage, the device just freeze. I've done wiping everything, include reformat and repartioned my sd card.
be it SD card was inserted or not inserted. it still gone freezed.

Im using a international S3.

Make sure you update SuperSu to the latest version. (=v1.10)
The version included in the toolkit (v1.04) might cause issues.
25th February 2013, 01:34 AM   |  #1347  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by pat357

Make sure you update SuperSu to the latest version. (=v1.10)
The version included in the toolkit (v1.04) might cause issues.


Yes. Already tried it. Play store updated it once I started up.
25th February 2013, 10:02 AM   |  #1348  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by reinerlee

Yes. Already tried it. Play store updated it once I started up.

I guess my problem was the eMMc brick bug problem, which has nothing to do with this toolkit.

Anyone has the solution to get rid of the eMMc thing?
26th February 2013, 01:44 AM   |  #1349  
Senior Member
Flag Antwerp
Thanks Meter: 79
 
250 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by reinerlee

I guess my problem was the eMMc brick bug problem, which has nothing to do with this toolkit.

Anyone has the solution to get rid of the eMMc thing?

Why do you think you have the "EMMC brick thing" as you call it ?
What phone do you have ? A GT-I9300 I believe; the same model as I''ve.. right ?

I'm relative sure you don't have that ugly EMMC brick thing !

First tell me what you're trying to accomplish and describe your problem as good as you can, including messages/errors ....
Maybe I can help...
Last edited by pat357; 26th February 2013 at 01:48 AM.
The Following User Says Thank You to pat357 For This Useful Post: [ View ]
26th February 2013, 08:30 AM   |  #1350  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
195 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by pat357

Why do you think you have the "EMMC brick thing" as you call it ?
What phone do you have ? A GT-I9300 I believe; the same model as I''ve.. right ?

I'm relative sure you don't have that ugly EMMC brick thing !

First tell me what you're trying to accomplish and describe your problem as good as you can, including messages/errors ....
Maybe I can help...

Cause all the symptoms my phone giving is exactly same like what others describe in other post.
the phone just SDS for like 5-30 minutes, screen ON, no battery state recorded.

Attached with the screen shot of my current my phone spec. Currently running on CM10.1 and Siyah Kernel which Siyah claims they fixed the eMMc/SDS problem, but my phone it seems not.

I've also tested eMMc memory check, it passed. dump file test passed too.

Im so unhappy with my current phone, I'm so ****ed up using my phone for every 10 minutes then I had to do a power button 8 secs reset.

Really wish that you could help me asap.

Edited: I had also attached the LogCat and Bugs Report in case you needed.

https://www.dropbox.com/s/d0kg1ezwjx...ue02260337.txt

https://www.dropbox.com/s/i2icyhzpkf...ue02260335.txt
P/S: I got freezed another time while generating the log cat. Gosh.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-26-15-24-37.jpg
Views:	230
Size:	23.1 KB
ID:	1761801  
Last edited by reinerlee; 26th February 2013 at 08:41 AM. Reason: re-attach file

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes