FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Updated][Per-App DPI Adjustment all roms] 14/02

973 posts
Thanks Meter: 1,435
 
By leonardoaraujo, Senior Member on 7th January 2013, 10:19 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
7th January 2013, 05:28 PM |#11  
jnr21's Avatar
Senior Member
Flag Helsinki
Thanks Meter: 1,016
 
More
Quote:
Originally Posted by Consan

Invalid Attachment specified

Mirrors:

Xposed installer: http://db.tt/uc633Ygc
Xposed app settings: http://db.tt/9ga6WZoW
The Following 2 Users Say Thank You to jnr21 For This Useful Post: [ View ]
 
 
7th January 2013, 05:52 PM |#12  
leonardoaraujo's Avatar
OP Senior Member
Flag Belo Horizonte
Thanks Meter: 1,435
 
More
Quote:
Originally Posted by jnr21

Mirrors:

Xposed installer: http://db.tt/uc633Ygc
Xposed app settings: http://db.tt/9ga6WZoW

ok, link updated, jnr21, I add these mirrors to the 1st post?
7th January 2013, 07:39 PM |#13  
shorty1483's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 373
 
More
All I get is a homescreen which changes/flickers from black background to home wallpaper, but statusbar is working.

I just installed the mod without setting anything. Is it because of jkay framework?
7th January 2013, 09:34 PM |#14  
jnr21's Avatar
Senior Member
Flag Helsinki
Thanks Meter: 1,016
 
More
Quote:
Originally Posted by leonardoaraujo

ok, link updated, jnr21, I add these mirrors to the 1st post?

You can add if you want

Edit: here is original posts, maybe it's better to add these too:
http://forum.xda-developers.com/show...&highlight=4+2
http://www.villainrom.co.uk/forum/th...settings.5486/

Quote:
Originally Posted by shorty1483

All I get is a homescreen which changes/flickers from black background to home wallpaper, but statusbar is working.

I just installed the mod without setting anything. Is it because of jkay framework?

Works for me also with jkay.
Last edited by jnr21; 7th January 2013 at 09:36 PM.
8th January 2013, 01:56 AM |#15  
Exoil's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Too bad Google Play looks at the build.prop (?) to check what DPI the phone has.

It would have been great if this app and framework had fixed the incomptability problem for us with a lower DPI by just being able to change the DPI of Play.

Nice though to be able to change the DPI of Contacts and the other apps that don't scale well with a lower DPI!

Thanks!
8th January 2013, 02:05 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by m4ever007

its already included in my rom PalestineRom from 1st of jan
but i think no body notic that, so thanks for your sharing, u got people attention including me

I was looking for a stock Rom with dpi change function and found yours. But when I realized the trick was done by the Xposed, immediately instaled and started testing. Result: I'm using it on Ultima Rom for a week and it works just fine...

By the way.. PalestineRom looks great too. Next in line to be tested.

Sent from my GT-I9300 using xda app-developers app
8th January 2013, 04:43 AM |#17  
Recognized Themer
Flag Kandy
Thanks Meter: 10,955
 
Donate to Me
More
Works great,thanks for sharing mate
and Android file host mirrors,files won't be removed

Xposed installer - http://www.androidfilehost.com/?fid=9390248398092764580
Xposed app settings - http://www.androidfilehost.com/?fid=9390248398092764579
The Following 2 Users Say Thank You to ThilinaC For This Useful Post: [ View ]
8th January 2013, 12:28 PM |#18  
iBuzman's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 660
 
More
Thx mate

all good so far on UltimaRom 8 (xxella)


Sent from another Galaxy...
Last edited by iBuzman; 8th January 2013 at 12:36 PM.
8th January 2013, 12:35 PM |#19  
Mikulec's Avatar
Senior Member
Flag Sereď
Thanks Meter: 859
 
More
This mod is f**king awesome.

Thanks for sharing.
8th January 2013, 01:01 PM |#20  
longice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 214
 
More
Awesome! So it's also OK to change systemui? Not causing any FCs or any other issues?
Mr. Hoax
8th January 2013, 05:34 PM |#21  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
(Thanks for AMAZING rovo89)

1) open Xposed Installer, click install/Update and then reboot your phone.
2) now you can chose from module tab the option you want to activate or deactivate (Xposed app setting), for activate or deactivate any option you should reboot your phone.



•For per-app configuration, after activation the module Xposed app setting open Xposed app setting apk and chose the apk you want to change the DPI for or you want to use it in tablet mode, here is screenshots for some apps configurations:






The Following 3 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes