Post Reply

[Updated][Per-App DPI Adjustment all roms] 14/02

OP leonardoaraujo

24th February 2013, 11:23 AM   |  #81  
Adam3Sixty's Avatar
Senior Member
Flag Exeter
Thanks Meter: 342
 
929 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Re: [Updated][Per-App DPI Adjustment all roms] 14/02
This interests me, I want to change the dpi of some apps, but I'm using jkay framework at the moment, will this break that running?

Sent from a tree branch outside ur sisters bedroom
24th February 2013, 02:29 PM   |  #82  
rlorange's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1,887
 
3,869 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Re: [Updated][Per-App DPI Adjustment all roms] 14/02
Quote:
Originally Posted by Adam3Sixty

This interests me, I want to change the dpi of some apps, but I'm using jkay framework at the moment, will this break that running?

Sent from a tree branch outside ur sisters bedroom

Should work with j kay. After changing several apps my phone slowed down considerably. Not sure if this is inevitable for all or one rouge app causing it

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
25th February 2013, 07:15 AM   |  #83  
Senior Member
Flag Ludhiana
Thanks Meter: 125
 
648 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Does it work with 4.2.1 Samsung leak?
25th February 2013, 09:17 AM   |  #84  
Vanilla Pudding's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 193
 
311 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Re: [Updated][Per-App DPI Adjustment all roms] 14/02
Guys when installed the modules and rebooted I got a boot loop ?!

Sent from my AK powered galaxy nexus
17th March 2013, 01:33 PM   |  #85  
Adam3Sixty's Avatar
Senior Member
Flag Exeter
Thanks Meter: 342
 
929 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rlorange

Should work with j kay. After changing several apps my phone slowed down considerably. Not sure if this is inevitable for all or one rouge app causing it

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

I found major lagging too Which totally sucked, was enjoying playing with things, but hey, never mind, can't have everything in life, I'd much rather have the JKay stuff than the different DPI on some apps.
18th March 2013, 01:43 PM   |  #86  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Unhappy No tablet/no tablet choise
Hi,

I don't seem to have tablet/no tablet box...?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-03-18-13-45-13.jpg
Views:	461
Size:	25.1 KB
ID:	1814056  
Last edited by 1ted; 18th March 2013 at 01:50 PM. Reason: added picture
13th April 2013, 01:46 PM   |  #87  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
109 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by 1ted

Hi,

I don't seem to have tablet/no tablet box...?

+1
Does it not support tablet mode anymore ?
13th April 2013, 07:26 PM   |  #88  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
18 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
"xlarge res" is a tablet mode.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to maciek0097 For This Useful Post: [ View ]
13th April 2013, 08:03 PM   |  #89  
Tuckycv's Avatar
Senior Member
León
Thanks Meter: 51
 
359 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Please confirm that the toggle Xlarge res, is the new "Tablet mode" as I can't change flipboard anymore. It was working very nice with 2 or 3 versions before, I decide to upgrade and now is not working.

Edit.- Still flipboard resist to show as a tablet. I'm on Galaxy S3, using Ultima ROM on perseus kernel.
Last edited by Tuckycv; 13th April 2013 at 08:05 PM.
13th April 2013, 09:03 PM   |  #90  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
109 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Tuckycv

Please confirm that the toggle Xlarge res, is the new "Tablet mode" as I can't change flipboard anymore. It was working very nice with 2 or 3 versions before, I decide to upgrade and now is not working.

Edit.- Still flipboard resist to show as a tablet. I'm on Galaxy S3, using Ultima ROM on perseus kernel.

I got S3 too, and I confirm the xlarge res does the exact same thing as 'tablet mode' in the first post. Ps I only tried Gmail and it worked fine, I don't use flipboard

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S III Themes and Apps by ThreadRank