Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,872 Members 52,848 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Accidentally installed VZ firmware (i think) on ATT (SGH-i337)

Tip us?
 
jd1639
Old
#11  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3070
Posts: 9,117
Join Date: Sep 2012
Location: Minnetonka, MN
Quote:
Originally Posted by fuzzyreets View Post
Awesome! Fixed! Thank you a million. Now, what's the proper way to root this device at this point? I spent at least an hour reading about how to root the sgh-i337 with 4.4.2 which it appears this phone is now running. I don't want to go through that mess again. If you could provide me this step now I would really appreciate it. Again, can't thank you enough.
Use towel root by geohot. Just Google it

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
 
fuzzyreets
Old
#12  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 87
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by jd1639 View Post
Use towel root by geohot. Just Google it

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
Okay I will try that again. I did use that first last time and it would appear rooted based on the root checker app then I would reboot and it would say it's not rooted. Additionally things that required root said the phone wasn't rooted.
 
fuzzyreets
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 87
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by fuzzyreets View Post
Okay I will try that again. I did use that first last time and it would appear rooted based on the root checker app then I would reboot and it would say it's not rooted. Additionally things that required root said the phone wasn't rooted.
Also getting tons of unauthorized actions messages...
 
jd1639
Old
#14  
jd1639's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3070
Posts: 9,117
Join Date: Sep 2012
Location: Minnetonka, MN
Quote:
Originally Posted by fuzzyreets View Post
Also getting tons of unauthorized actions messages...
Again see the index, all things at&t.... You should do the update to nc1 before rooting with towel root

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
 
fuzzyreets
Old
#15  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 87
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by jd1639 View Post
Again see the index, all things at&t.... You should do the update to nc1 before rooting with towel root

Sent from my Nexus 5 using XDA Free mobile app
I know I"m killing you here but i'm treading lightly based on my last experience. The NC1 update I found is only 20mb. Not a full build obviously. The thread says this:

"irst you need to odin back to stock NB1, and then flash the NC1 update in stock recovery.
NC1 update zip can be found here.
https://mega.co.nz/#!L55B1DoI!uALQRe...BBQgwT-wfC6ByY"


Not sure how to do that at htis point. Thanks.
 
fuzzyreets
Old
#16  
Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 87
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by fuzzyreets View Post
I know I"m killing you here but i'm treading lightly based on my last experience. The NC1 update I found is only 20mb. Not a full build obviously. The thread says this:

"irst you need to odin back to stock NB1, and then flash the NC1 update in stock recovery.
NC1 update zip can be found here.
https://mega.co.nz/#!L55B1DoI!uALQRe...BBQgwT-wfC6ByY"


Not sure how to do that at htis point. Thanks.
Also..yes trying to figure it out based on "Post 3" as indicated but I'm not totally sure where i'm coming from or where I'm going...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...