Post Reply

[Q] Safestrap 3.72 Help

OP sikeward81

20th July 2014, 02:13 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
I'm getting ready to flash a custom Rom (Graviton) on my AT&T sgh-i337, I read that I need to use a rom slot to flash to, but then I also read rom slots aren't supported in Safestrap 3.72....what should I do?
Last edited by sikeward81; 20th July 2014 at 02:18 AM.
20th July 2014, 02:32 AM   |  #2  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,833
 
7,550 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
what's your build

see this--post 1385

http://forum.xda-developers.com/show...strap&page=139

And read up in OP of All Things MK2 etc


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2616221

I don't use SafeStrap, but recommend reviewing the MK2 thread I linked. You can post there too--:0
Last edited by rugmankc; 20th July 2014 at 02:35 AM.
20th July 2014, 02:35 AM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

what's your build

4.4.2 i'm updating to NC1 before I flash a rom though
20th July 2014, 02:41 AM   |  #4  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,833
 
7,550 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
OK, check out the MK2 thread--
20th July 2014, 02:48 AM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

OK, check out the MK2 thread--

ok thanks!
The Following User Says Thank You to sikeward81 For This Useful Post: [ View ]
20th July 2014, 02:55 AM   |  #6  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,833
 
7,550 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Wish I could be more specific, but on mdl build and don't use SS

They can help you in All Things MK2 and SS threads in General--
21st July 2014, 01:38 AM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
12 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

Wish I could be more specific, but on mdl build and don't use SS

They can help you in All Things MK2 and SS threads in General--

Well I just went ahead and went for it lol...since you said I couldn't brick my phone I took the chance and just upgraded to NC1 and flashed the rom on my stock slot. After making a nandroid backup of course. Thanks for the guidance though it was much appreciated.
The Following User Says Thank You to sikeward81 For This Useful Post: [ View ]
21st July 2014, 01:46 AM   |  #8  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,833
 
7,550 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by sikeward81

Well I just went ahead and went for it lol...since you said I couldn't brick my phone I took the chance and just upgraded to NC1 and flashed the rom on my stock slot. After making a nandroid backup of course. Thanks for the guidance though it was much appreciated.

Good Luck

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes