FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] Safestrap 3.72 Help

12 posts
Thanks Meter: 2
 
By sikeward81, Junior Member on 20th July 2014, 02:13 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm getting ready to flash a custom Rom (Graviton) on my AT&T sgh-i337, I read that I need to use a rom slot to flash to, but then I also read rom slots aren't supported in Safestrap 3.72....what should I do?
Last edited by sikeward81; 20th July 2014 at 02:18 AM.
 
 
20th July 2014, 02:32 AM |#2  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,851
 
More
what's your build

see this--post 1385

http://forum.xda-developers.com/show...strap&page=139

And read up in OP of All Things MK2 etc


http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2616221

I don't use SafeStrap, but recommend reviewing the MK2 thread I linked. You can post there too--:0
Last edited by rugmankc; 20th July 2014 at 02:35 AM.
20th July 2014, 02:35 AM |#3  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

what's your build

4.4.2 i'm updating to NC1 before I flash a rom though
20th July 2014, 02:41 AM |#4  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,851
 
More
OK, check out the MK2 thread--
20th July 2014, 02:48 AM |#5  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

OK, check out the MK2 thread--

ok thanks!
The Following User Says Thank You to sikeward81 For This Useful Post: [ View ]
20th July 2014, 02:55 AM |#6  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,851
 
More
Wish I could be more specific, but on mdl build and don't use SS

They can help you in All Things MK2 and SS threads in General--
21st July 2014, 01:38 AM |#7  
OP Junior Member
Flag Hamilton
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by rugmankc

Wish I could be more specific, but on mdl build and don't use SS

They can help you in All Things MK2 and SS threads in General--

Well I just went ahead and went for it lol...since you said I couldn't brick my phone I took the chance and just upgraded to NC1 and flashed the rom on my stock slot. After making a nandroid backup of course. Thanks for the guidance though it was much appreciated.
The Following User Says Thank You to sikeward81 For This Useful Post: [ View ]
21st July 2014, 01:46 AM |#8  
rugmankc's Avatar
Senior Member
Flag Dayton, Ohio
Thanks Meter: 1,851
 
More
Quote:
Originally Posted by sikeward81

Well I just went ahead and went for it lol...since you said I couldn't brick my phone I took the chance and just upgraded to NC1 and flashed the rom on my stock slot. After making a nandroid backup of course. Thanks for the guidance though it was much appreciated.

Good Luck
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes