Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Wi-Fi access points getting deleted

OP Bibicp

1st September 2014, 11:15 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 19
 
158 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
I'm using an I9192 DUOS, I've noticed that sometimes after restarting my phone clears all the known Wi-Fi networks and then I have to save them again. This has happened to me twice, once before rooting and once after. I still haven't figured out what might be causing this. I'm using the 4.2.2 firmware as I still didn't get the kitkat update for my country.
1st September 2014, 11:24 PM   |  #2  
rrgrrg's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 3,884
 
2,504 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Bibicp

I'm using an I9192 DUOS, I've noticed that sometimes after restarting my phone clears all the known Wi-Fi networks and then I have to save them again. This has happened to me twice, once before rooting and once after. I still haven't figured out what might be causing this. I'm using the 4.2.2 firmware as I still didn't get the kitkat update for my country.

disable google backup ... some say its a glitch so try and if you have root acess open the "build.prop"
and find "ro.securestorage.support=true" and replace "true" with "false" and save
1st September 2014, 11:26 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 19
 
158 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by rrgrrg

disable google backup ... some say its a glitch so try and if you have root acess open the "build.prop"
and find "ro.securestorage.support=true" and replace "true" with "false" and save

By Google backup you mean in sync settings? And what would secure storage in build.prop do? Haven't edited build.prop before so I don't know
1st September 2014, 11:33 PM   |  #4  
rrgrrg's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 3,884
 
2,504 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Bibicp

By Google backup you mean in sync settings? And what would secure storage in build.prop do? Haven't edited build.prop before so I don't know

-yes
-i said if you opened the file and found it true make it false if you have root
1st September 2014, 11:51 PM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 19
 
158 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by rrgrrg

-yes
-i said if you opened the file and found it true make it false if you have root

Couldn't find it, attached a screenshot.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-02-00-49-13.png
Views:	7
Size:	197.1 KB
ID:	2921165  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes