Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][NG2] Stock Rooted NG2 | Stock Rooted NG2 Refitted | Mostly Stock NG2 v1.3

OP mxmr

7th January 2015, 01:59 AM   |  #391  
EVObastard's Avatar
Senior Member
Philladelphia
Thanks Meter: 320
 
468 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by guitardoc64

Yes it will work. Flash the ROM with recovery and flash the modem with Odin.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Obviously back up first but can I expect to lose any info from internal SD when flashing modems from Odin? She has so much stuff on the phone I don't want to accidentally delete something.
Last edited by EVObastard; 7th January 2015 at 02:04 AM.
7th January 2015, 04:57 PM   |  #392  
Senior Member
Flag HBG, PA
Thanks Meter: 33
 
549 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Quote:
Originally Posted by EVObastard

Obviously back up first but can I expect to lose any info from internal SD when flashing modems from Odin? She has so much stuff on the phone I don't want to accidentally delete something.

No, you are only flashing a modem if you are following what I was doing. It doesn't wipe internal storage.
12th January 2015, 08:03 PM   |  #393  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
131 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by maurogg84

Add this to build prop and reboot.

ril.sales_code=lol
ro.csc.sales_code=lol

Sent from my SPH-L720

this didn't work for me.

anyone get GSM mode working with this ROM? currently travelling internationally and would love to use my phone
13th January 2015, 09:52 AM   |  #394  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
131 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
update... flashed the NG2 stock odex firmware from the OP and i can select GSM network mode no problem... any idea what's different about the mostly stock 1.3 ROM?

update 2... GSM also works with refitted ROM
Last edited by uf20wop; 13th January 2015 at 11:35 AM.
13th January 2015, 09:23 PM   |  #395  
Member
Flag Ann Arbor
Thanks Meter: 13
 
50 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
This is going to be a very noob question. forgive me as I have not done stock firmwares in awhile. I'm on a Cm 12 rom and I need to flash back to a "Stock" install just so i can activate the phone to a different line. How would I go about doing this without losing my bootloader and be able to flash back to another rom when im finished activating. I'm not worried about knox as it has already been tripped on my device. Any help would be great. Thanks in advance!
21st January 2015, 12:29 AM   |  #396  
Senior Member
Flag Hillsboro
Thanks Meter: 69
 
978 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
I have always just done a wipe / flash stock rooted / activate / wipe / flash CM. Never had issues doing that.
The Following 2 Users Say Thank You to edufur For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 08:26 AM   |  #397  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Will this work for SPH-L720T Tri-Band version of S4?
Today, 02:56 AM   |  #398  
EVObastard's Avatar
Senior Member
Philladelphia
Thanks Meter: 320
 
468 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Just installed debloated on my wife's phone, that's some sick **** man. Well done!

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ng2
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes