Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,448 Members 40,126 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Used ##786# now sprint is gone. Carrier says Samsung.

Tip us?
 
td030981
Old
#1  
td030981's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 124
Join Date: Sep 2013
Location: Olive Branch
Default Used ##786# now sprint is gone. Carrier says Samsung.

How be I get back my bootsplash and the carrier name. And the apns don't say sprint either.



Carrier doesn't say sprint.


I tried loaded stock and custom roms. Don't work.

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk 2
 
farookh
Old
#2  
Member
Thanks Meter 61
Posts: 46
Join Date: May 2008
Restore your efs partition backup. I did the same got back all the sprint stuff after an efs restore provided u made a backup earlier.
The Following User Says Thank You to farookh For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
td030981
Old
#3  
td030981's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 124
Join Date: Sep 2013
Location: Olive Branch
Yeah I had a backup but it got deleted. I will try to find one I guess if it is possible to be extracted

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
 
td030981
Old
#4  
td030981's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 124
Join Date: Sep 2013
Location: Olive Branch
Thanks for pointing me in the right direction

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk 2
 
td030981
Old
#5  
td030981's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 124
Join Date: Sep 2013
Location: Olive Branch
Issue solved........ I had to first wipe everything using twrp recovery (under advance, checked all except sd-card) and I wiped 2 times. The went and did a factory reset 2 times. Then used Odin to reload the stock software and when it first booted up the sprint spark boot image wasn't there. So I let it go through and it failed the first attempt to activate. I tried a second time and it passed. After it passed then it rebooted and there it was. SPARK boot splash. I got excited lol. So now all is back. I can update profile and roaming list again now as well. Which those 2 were my main concern since the phone was showing me to be on Samsung network. That really bugged me. So that's the fix. You have to wipe everything, which I thought I did before, than install fresh stock rom from Sam mobile.

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk 2
 
td030981
Old
#6  
td030981's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 20
Posts: 124
Join Date: Sep 2013
Location: Olive Branch




Sent from my SPH-L720T using Tapatalk 2
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Paid Android App Developers Will Soon Have to Provide Physical Address

Google has now changed its policies regarding paid app developers. … more

Windows Developers Rejoice! Dev Program’s $99 Yearly Fee is No More!

Microsoft rule in the mobile market, much like the giant dinosaurs … more

Add the Xperia Z2 Lock Screen to Your Favorite KitKat ROM

Almost every OEM adds its own unique flair to their stock firmwares. While some of … more

Android App Review: Control Your Phone with Quick Control Panel – XDA Developer TV

Your Android smart device has many features that you … more