Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Chaos Rom GPS issue

OP Get_Some

30th August 2014, 04:19 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
I would post in the Chaos Rom thread but I can't seeing as I don't have enough posts. Sorry I don't post much

Currently running Chaos rom. Flashed wifi modules fix still getting a gps problems.

GPS does not recognize precise location, nor will the GPS give turn by turn directions it hangs up at very first turn and never refreshes.

I've uninstalled/reinstalled maps, switched location settings, set network mode to LTE/CDMA ( not sure how much that effects gps) anywho I'm at a loss. Other than that I love this rom but this no GPS is killing me.

I've also flashed the wifi fix thinking it had the gps stuff in it too about three times so far to no luck.
30th August 2014, 05:25 PM   |  #2  
joshm.1219's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 1,496
 
3,448 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Backup chaos, restore of a nandroid of your stock Rom and get a GPS lock on maps (use "device only" in location settings to be sure it's only using gps) and then restore chaos and get a lock. Should have no problems after that.
31st August 2014, 04:16 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by joshm.1219

Backup chaos, restore of a nandroid of your stock Rom and get a GPS lock on maps (use "device only" in location settings to be sure it's only using gps) and then restore chaos and get a lock. Should have no problems after that.

.. wanna run that by me one more time?
31st August 2014, 02:53 PM   |  #4  
joshm.1219's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 1,496
 
3,448 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
I don't know any easier way to explain it maybe someone else can?
The Following User Says Thank You to joshm.1219 For This Useful Post: [ View ]
18th November 2014, 10:31 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
GPS
Quote:
Originally Posted by joshm.1219

I don't know any easier way to explain it maybe someone else can?


This process did not work.

Backed up current tom (empty galaxy) restored stock rom, confirmed "gps only" and confirmed my location was picked up. Restored backed up rom and still no gps.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes