Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,143 Members 54,471 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Phone already rooted?

Tip us?
 
frostysnowman3567
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 192
Join Date: Apr 2013
Default Phone already rooted?

I just got this phone as a refurbished replacement for my DNA, and last night I powered it on for a deep sleep, and it asked me if I was sure I wanted to download a custom ROM. Is this unusual?

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
 
Batttie
Old
#2  
Member
Thanks Meter 21
Posts: 96
Join Date: Sep 2011
Screenshot?

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
 
frostysnowman3567
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 192
Join Date: Apr 2013
I don't think you can screenshot in Odin mode lol, but I just powered it off and it rebooted fine

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
 
sponix2ipfw
Old
#4  
sponix2ipfw's Avatar
Member
Thanks Meter 22
Posts: 39
Join Date: Jul 2012
Never seen this before. Wish you had taken a picture from another device. Interesting to say the least.

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app

.
Verizon Samsung Galaxy S4 SCH-I545 (Rooted Stock NC5)
Retired: Sprint Samsung Galaxy S III (Rooted Stock LJ7) SPH-L710
Retired: Sprint HTC Evo 4G
.
<--- Did I help you? If So, Click Thanks!
Fun times,
sponix2ipfw
 
joshm.1219
Old
#5  
joshm.1219's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,344
Posts: 3,168
Join Date: May 2013
Location: Philadelphia
Quote:
Originally Posted by sponix2ipfw View Post
Never seen this before. Wish you had taken a picture from another device. Interesting to say the least.

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
That's what download mode usually says, if you ever use Odin you'll see that screen.
Quote:
Originally Posted by frostysnowman3567 View Post
I don't think you can screenshot in Odin mode lol, but I just powered it off and it rebooted fine

Sent from my SCH-I545 using XDA Free mobile app
Weird that it went into download mode by itself but not exactly unheard of. I wouldn't really consider this an issue that needs solving unless it continues to happen, so let us know if it does.
http://farm3.staticflickr.com/2848/11738368925_6e7dbef510_o.png
  • CARRIER: Verizon
  • PHONE: Samsung S4 HTC One Max
  • CASE: Otterbox Defender modded to fit Anker 7800mah battery HTC PowerFlip
  • BOOTLOADER: MDK, loki bypass S-OFF & Relocked
  • RECOVERY: TWRP 2.7.x
  • KERNEL: Ktoonsez with Project Icarus profile and Hydra script FlyKernel
  • ROM: Eclipse TW 4.4 Adrenaline Sense 6
  • LAUNCHER & MODS: Google Now launcher with XGEL settings, GravityBox, Heads Up notifications, & Android L navbar
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes