Post Reply

Please help

30th June 2014, 11:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Alright guys, I have searched and searched for an answer; I rooted my S4 with build number NC5, with safestrap, however, I installed CM 11 (nightly) and google play store through SS. Now I read there isn't a way to do that. I have already booted my phone and now its just a black screen. Any ideas on how to fix this problem?

Thank you in advance.
30th June 2014, 11:12 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Also, I am on a Mac laptop, and I can't figure out how to use odin. I have also tried using j0dinCasual but it says something about not being able to locate my phone
30th June 2014, 11:13 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Decatur
Thanks Meter: 814
 
2,395 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Brassard

Alright guys, I have searched and searched for an answer; I rooted my S4 with build number NC5, with safestrap, however, I installed CM 11 (nightly) and google play store through SS. Now I read there isn't a way to do that. I have already booted my phone and now its just a black screen. Any ideas on how to fix this problem?

Thank you in advance.

You must have missed all the info concerning what roms you can and can't run. You now need to research Odin process.... The is a stickie in general forum you need to read ASAP

sent via safestrap 3.72 and echo v25.1! !
The Following User Says Thank You to decaturbob For This Useful Post: [ View ]
30th June 2014, 11:16 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by decaturbob

You must have missed all the info concerning what roms you can and can't run. You now need to research Odin process.... The is a stickie in general forum you need to read ASAP

sent via safestrap 3.72 and echo v25.1! !

I read the info; not sure what i was thinking. Thank you for your time.
4th July 2014, 02:49 AM   |  #5  
k1mu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Virginia
Thanks Meter: 1,552
 
1,910 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Brassard

I read the info; not sure what i was thinking. Thank you for your time.

You'll need to use Odin or Heimdall to re-flash a factory image.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Samsung Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank