Zooper Widget! Create Anything
Post Reply

[Q] TWO Android systems draining battery??

OP JohnnyGui

27th August 2014, 11:21 AM   |  #11  
Member
Thanks Meter: 10
 
48 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by JohnnyGui

I'm still confused about the 2 Android systems in my battery info screen though. That might be a good idea to try @Skyrider but I do remember that "Android OS" was displayed differently in Dutch a while back. I'm guessing you have your phone language in Dutch as well since you're seeing "Android Besturingssysteem" on the battery info screen?

Yea, I'm using the Dutch language. But I'm not using the stock ROM of the phone, so hence I am seeing different systems running in the background. But I'm glad the battery is semi-fixed.
27th August 2014, 10:41 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Ok, so I changed my phone to English and behold, one of the "Android Systems" indeed changed to "Android OS"
I could have sworn it was like that when my phone was in Dutch.

Perhaps someone with the stock ROM in Dutch could check that out?
27th August 2014, 10:52 PM   |  #13  
Stefan0vic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 106
 
860 posts
Join Date:Joined: May 2013
No idea if this helps but i thought might as well contribute what it sais on my phone

Edit : i have a very high idle battery drain so any advice is welcome btw
Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
Attached Images
File Type: jpg 1409172713339.jpg - [Click for QR Code] (58.7 KB, 29 views)
Last edited by Stefan0vic; 27th August 2014 at 10:55 PM.
4th September 2014, 02:05 PM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
13 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Quote:
Originally Posted by Stefan0vic

No idea if this helps but i thought might as well contribute what it sais on my phone

Edit : i have a very high idle battery drain so any advice is welcome btw
Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app

Thanks a lot for confirming this! I guess Android OS is indeed translated to "System" for Dutch S4's.

Have you tried my suggestions in the opening post?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes