Remove Unlocked Warning Message from Moto E 2015

more

Multi Boot: The Fall of Nandroid?

more

NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box

The post NVIDIA SHIELD: The Tegra X1 Powered Android TV Box appeared first on … more

Pixie Dust – XDA Game Time!

more
Post Reply

[Q] Bluetooth disconnecting on i9505 running CM11 later than 2014-08-04

OP str3der

27th December 2014, 10:51 PM   |  #11  
pSych0bUNny's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
53 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Sign CM11 M12 Bluetooth/WiFi Issue - Fix?
Apologies for the hijack, as this may not be entirely similar to the OP, but the solution could help.

I was experiencing wifi disconnects when I would toggle on bluetooth, when using CM11 M10 or higher.

With a clean install of Cm11 M12 (reset/new user + formatted /system), I finally worked up the courage (and kinda' understand what it is I have done) and updated the bootloader (not sure if necessary) and the GSM/LTE modems to the latest - XXUGNK4 - from here http://goo.gl/RziHz1

I was previously on XXUFNC6 (from the stock ROM), went to XXUGNI2 (closest to my country based on this thread http://goo.gl/TQi3gz) but that did not work either. So I went straight for the jugular, and installed first the bootloader, then the dual modem pack for XXUGNK4.

So far testing has yielded positive results.
Streaming audio (320mbps) via BT plus downloading some ISOs from MS (speed between 550KB/s to 1.01MB/s), and so far no issues.

Not saying this is going to work for anyone else, or solve the OP's exact issue, but it seems to for me.

-P
Last edited by pSych0bUNny; 27th December 2014 at 10:54 PM.
The Following User Says Thank You to pSych0bUNny For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes