Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,424 Members 36,128 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Cannot Disable Lock screen on GS4 I9505 (I9505XXUGNF1)

Tip us?
 
david916
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Location: Saint-Cannat (France)
Default [Q] Cannot Disable Lock screen on GS4 I9505 (I9505XXUGNF1)

Hi
Recently update my GS4 to I9505XXUGNF1 ( 4.4.2) , and realized that i cannot disable my lockscreen anymore in the settings ( settings>My device > lock screen > screen security ) because I cannot find the "NONE" option anymore , at the bottom.
The only choice available are : swipe, face unlock , face & voice unlock, pattern, pin, password....
How can I disable completely my Lockscreen (wake up directly in Homescreen, like when I am opening my s-view cover !!)
As a Security features, i would only keep my SIM card lock pin, at boot time..
thanks for your help...
 
SAMPPLE
Old
#2  
SAMPPLE's Avatar
Member
Thanks Meter 23
Posts: 89
Join Date: Jun 2014
Location: Bucharest

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by david916 View Post
Hi
Recently update my GS4 to I9505XXUGNF1 ( 4.4.2) , and realized that i cannot disable my lockscreen anymore in the settings ( settings>My device > lock screen > screen security ) because I cannot find the "NONE" option anymore , at the bottom.
The only choice available are : swipe, face unlock , face & voice unlock, pattern, pin, password....
How can I disable completely my Lockscreen (wake up directly in Homescreen, like when I am opening my s-view cover !!)
As a Security features, i would only keep my SIM card lock pin, at boot time..
thanks for your help...
You can't do anything if you don't have that option for no lockscreen only you can do maybe use your s-view cover ...
IF I HELP YOU PLEASE PRESS THE THANKS BUTTON
 
david916
Old
(Last edited by david916; 8th July 2014 at 07:58 AM.) Reason: Update
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 3
Posts: 18
Join Date: Jun 2013
Location: Saint-Cannat (France)
...but I had this "NONE" few days ago, before I updated my Firmware. Will try Factory reset and see.!?!

Update:
The factory reset did work ! The option "NONE" is back again in my menu, and I can select it. Solved!
Tags
disable lock screen, disable lockscreen
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes