Post Reply

Help Proximity Sensor does not work well

OP santya95

2nd July 2014, 12:10 PM   |  #1  
santya95's Avatar
OP Member
Flag Napoli
Thanks Meter: 6
 
90 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Hi all.
I have an issue with proximity sensor on my i9505.
It works well when i reboot my phone... But after 30 min - 1 hour it stops to work.
I'm on c-rom 7.1 but i have this issue on all roms.
I've tried to clean it. I've disassembled my phone and cleaned the sensor with alchool and a cotton fioc, but i have even the problem.
I've noticed the problem because when i go to modify the automatic brightness values, the value "lux" is stopped on a number and doesn't change...
What can be? Please help me!!!
2nd July 2014, 03:29 PM   |  #2  
MAX 404's Avatar
Senior Member
Flag Panama / Spain
Thanks Meter: 819
 
1,368 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by santya95

Hi all.
I have an issue with proximity sensor on my i9505.
It works well when i reboot my phone... But after 30 min - 1 hour it stops to work.
I'm on c-rom 7.1 but i have this issue on all roms.
I've tried to clean it. I've disassembled my phone and cleaned the sensor with alchool and a cotton fioc, but i have even the problem.
I've noticed the problem because when i go to modify the automatic brightness values, the value "lux" is stopped on a number and doesn't change...
What can be? Please help me!!!

Hi mate,

See if the sensor calibration is ok, check here:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2569141
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 4 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank