Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] s4 problem modem

12th March 2015, 05:44 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
Hi

Recently I upgraded my S4 i9505 from 4.2.2 to 4.4. Earlier I used Wanam Lite custom rom and now Omega rom.

I faced problems with my phone:
- there is connection loss and problems with wifi (wifi connects and works but it says connection is unstable)
- there is connection loss and problems with 3g/4g (h/h+).

I wonder if I'm using correct modem. I tried searching this forum and google, but didn't manage the find the correct ones.

AP: I9505XXUGNG8
CP: I9505DVUBMG1
CSC: I95050XXGNG2

MY COUNTRI IS ROMANIA

Could you please help me with this problem. Thanks!
 
 
12th March 2015, 05:56 PM |#2  
MAX 404's Avatar
Senior Member
Flag Panama / Spain
Thanks Meter: 1,021
 
1,862 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by wolverin3

Hi

Recently I upgraded my S4 i9505 from 4.2.2 to 4.4. Earlier I used Wanam Lite custom rom and now Omega rom.

I faced problems with my phone:
- there is connection loss and problems with wifi (wifi connects and works but it says connection is unstable)
- there is connection loss and problems with 3g/4g (h/h+).

I wonder if I'm using correct modem. I tried searching this forum and google, but didn't manage the find the correct ones.

AP: I9505XXUGNG8
CP: I9505DVUBMG1
CSC: I95050XXGNG2

MY COUNTRI IS ROMANIA

Could you please help me with this problem. Thanks!


Hi mate ,

Is a known issue check here

http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2548

AND here

http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2627
12th March 2015, 06:32 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2014
No work bro
No work my signal is................................................
12th March 2015, 06:56 PM |#4  
MAX 404's Avatar
Senior Member
Flag Panama / Spain
Thanks Meter: 1,021
 
1,862 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Quote:
Originally Posted by wolverin3

No work my signal is................................................

What modem do you have? did you try a different one?
13th March 2015, 08:48 AM |#5  
GDReaper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 114
 
564 posts
Join Date:Joined: Jan 2015
More
Did you buy the phone from Romania or another country? And it is carrier locked?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes