FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[Q] S4 running S5 rom

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By Robgee78, Junior Member on 22nd August 2014, 05:18 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
31st August 2014, 06:05 PM |#11  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by DarkerTimes

What kind of problem?

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

I haven't been able to install latest Gravity box module, so i downloaded an older version and then updated it to.

If I try to update Wanam Exposed systemui goes in force close.
 
 
2nd September 2014, 05:08 AM |#12  
LancerEvoDrifter's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

I haven't been able to install latest Gravity box module, so i downloaded an older version and then updated it to.

If I try to update Wanam Exposed systemui goes in force close.

gravitybox is mainly used in vanilla android roms, like AOSP, they advised for you not to use it on touchwiz in any case.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Robgee78

I'm trying to download phoenix rom but it only downloads around 450mb of the 2gb

have you tried another mirror? it might just be the site.
2nd September 2014, 07:51 AM |#13  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by LancerEvoDrifter

gravitybox is mainly used in vanilla android roms, like AOSP, they advised for you not to use it on touchwiz in any case.[COLOR="Silver"]

I used to have gravityBox module on other Touchwiz Rom in the last year without any problem.

What about Wanam Exposed on ported S5 touchwiz? Are there any known issue?
2nd September 2014, 08:08 AM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

I used to have gravityBox module on other Touchwiz Rom in the last year without any problem.

What about Wanam Exposed on ported S5 touchwiz? Are there any known issue?

I don't use gravitybox but Wanam exposed and I don't have any problems with that. (Imperium Rom, S5 Features )
And I know that some Imperium rom users also use gravitybox without issues.
You can visit the Imperium thread and ask there if you want.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
2nd September 2014, 09:22 AM |#15  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by DarkerTimes

I don't use gravitybox but Wanam exposed and I don't have any problems with that. (Imperium Rom, S5 Features )
And I know that some Imperium rom users also use gravitybox without issues.
You can visit the Imperium thread and ask there if you want.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Have you tried to enable heads up notification on WanaM? Which version do you use?
2nd September 2014, 11:56 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 155
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

Have you tried to enable heads up notification on WanaM? Which version do you use?

Heads up notification works fine to me and
I'm using version 2.9.9

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk
9th September 2014, 06:08 PM |#17  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
HOw to update 3Minit Battery Settings to V2.1?
I'm not able to download any other batteries...
10th September 2014, 07:56 AM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Hey Mr billy in xposed framework u can use Xblast tools its amazing and its same as like gravity box n wanam Xposed, im using xblast since last 6 mnts, and its work amazing.. Plzz get bak if it will help.. Thank 😊

Sent from my GT-I9500 using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes