Google Glass-like Clip-On For Regular Glasses Developed by Sony

For the price of $2,000, a pair of glasses that can run apps, take pictures, … more

Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] S4 running S5 rom

OP Robgee78

31st August 2014, 07:05 PM   |  #11  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by DarkerTimes

What kind of problem?

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

I haven't been able to install latest Gravity box module, so i downloaded an older version and then updated it to.

If I try to update Wanam Exposed systemui goes in force close.
2nd September 2014, 06:08 AM   |  #12  
LancerEvoDrifter's Avatar
Member
Flag Houston
Thanks Meter: 9
 
90 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

I haven't been able to install latest Gravity box module, so i downloaded an older version and then updated it to.

If I try to update Wanam Exposed systemui goes in force close.

gravitybox is mainly used in vanilla android roms, like AOSP, they advised for you not to use it on touchwiz in any case.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Robgee78

I'm trying to download phoenix rom but it only downloads around 450mb of the 2gb

have you tried another mirror? it might just be the site.
2nd September 2014, 08:51 AM   |  #13  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by LancerEvoDrifter

gravitybox is mainly used in vanilla android roms, like AOSP, they advised for you not to use it on touchwiz in any case.[COLOR="Silver"]

I used to have gravityBox module on other Touchwiz Rom in the last year without any problem.

What about Wanam Exposed on ported S5 touchwiz? Are there any known issue?
2nd September 2014, 09:08 AM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 127
 
361 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

I used to have gravityBox module on other Touchwiz Rom in the last year without any problem.

What about Wanam Exposed on ported S5 touchwiz? Are there any known issue?

I don't use gravitybox but Wanam exposed and I don't have any problems with that. (Imperium Rom, S5 Features )
And I know that some Imperium rom users also use gravitybox without issues.
You can visit the Imperium thread and ask there if you want.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
2nd September 2014, 10:22 AM   |  #15  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by DarkerTimes

I don't use gravitybox but Wanam exposed and I don't have any problems with that. (Imperium Rom, S5 Features )
And I know that some Imperium rom users also use gravitybox without issues.
You can visit the Imperium thread and ask there if you want.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Have you tried to enable heads up notification on WanaM? Which version do you use?
2nd September 2014, 12:56 PM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 127
 
361 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Billy

Have you tried to enable heads up notification on WanaM? Which version do you use?

Heads up notification works fine to me and
I'm using version 2.9.9

Sent from my Galaxy S4 using Tapatalk
9th September 2014, 07:08 PM   |  #17  
Mr.Billy's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
HOw to update 3Minit Battery Settings to V2.1?
I'm not able to download any other batteries...
10th September 2014, 08:56 AM   |  #18  
Member
Thanks Meter: 9
 
99 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Hey Mr billy in xposed framework u can use Xblast tools its amazing and its same as like gravity box n wanam Xposed, im using xblast since last 6 mnts, and its work amazing.. Plzz get bak if it will help.. Thank 😊

Sent from my GT-I9500 using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes