FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[Q] Wiping I9505 No screen

27 posts
Thanks Meter: 3
 
By h@sH, Junior Member on 8th July 2014, 01:20 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
As title states i have a i9505 with broken screen. I am selling it on ebay.
I have reinstalled stock rom from sammobile but all my data is still on the device as i can hear my ebay account notifications.
How do i wipe the device without being able to see screen.
Its on 4.4
Adb does not show device its just blank.
Last edited by h@sH; 8th July 2014 at 01:33 AM.
 
 
8th July 2014, 02:06 AM |#2  
myawan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 710
 
More
Quote:
Originally Posted by h@sH

As title states i have a i9505 with broken screen. I am selling it on ebay.
I have reinstalled stock rom from sammobile but all my data is still on the device as i can hear my ebay account notifications.
How do i wipe the device without being able to see screen.
Its on 4.4
Adb does not show device its just blank.

Factory reset!

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app
8th July 2014, 11:19 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by myawan

Factory reset!

Sent from my GT-I9505 using XDA Free mobile app

]
How? i cannot see screen.
8th July 2014, 12:32 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Nobody? Ah well time to change all my passwords i guess. I thought there has to be a way but i guess not.
8th July 2014, 12:37 PM |#5  
Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 457
 
More
Quote:
Originally Posted by h@sH

Nobody? Ah well time to change all my passwords i guess. I thought there has to be a way but i guess not.

Well this is what a stock recovery looks like:



and this is what the second screen looks like:



tada
8th July 2014, 12:43 PM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Lennyz1988

Well this is what a stock recovery looks like:



and this is what the second screen looks like:



tada

I have TWRP.
I will try stock recovery through odin and get back.
Thanks.
8th July 2014, 01:06 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I think i have done it. It took a while to reboot and there was no notifications heard. So fingers crossed they buyer has not got my life details.
Thank you very much Lennyz1988.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes