View Poll Results: Are you interested more to boot ROMs from MicroSD Card or USB-OTG drive?
MicroSD Card 100 91.74%
USB-OTG drive 9 8.26%
Voters: 109. You may not vote on this poll

Post Reply

[MOD][16/12] MultiROM v30c

OP AntaresOne

Announcement from AntaresOne: MultiROM v30c for Samsung Galaxy S4 (Qualcomm variants)
Today, 02:56 AM   |  #561  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2014
Can't find boot menu
Hey Guys,

Can't boot into the boot menu of MultiROM. Am I missing something?
Volume Up = recovery?
Volume Down = bootloader/download mode?
No keybuttons pressed = booting into primary rom.

Primary ROM info:

Recovery: MultiROM TWRP 2014-12-16 (v2.8.2)

Proof that second ROM is installed:
Secondary ROM info (Paranoid Android):


Menu: Advanced > MultiROM > List ROMs > Location: /dev/block/mcblk1p1 (vfat) > pa_jflte-4.6-BETA5-2014102

What did I try?
- Advanced > MultiROM > Inject curr. boot sector
- Advanced > MultiROM > Settings > Configure Autoboot
--Keypress Based
--ROM selected for auto-boot > pa_jflte-4.6-BETA5-2014102

---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------

Sorry forgot to add Primary ROM info.

Last edited by Perseus; Today at 03:54 AM. Reason: Per user Request
Today, 09:16 AM   |  #562  
Member
Thanks Meter: 12
 
52 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by ricklahaye

Hey Guys,

Can't boot into the boot menu of MultiROM. Am I missing something?
Volume Up = recovery?
Volume Down = bootloader/download mode?
No keybuttons pressed = booting into primary rom.

Menu: Advanced > MultiROM > List ROMs > Location: /dev/block/mcblk1p1 (vfat) > pa_jflte-4.6-BETA5-2014102

What did I try?
- Advanced > MultiROM > Inject curr. boot sector
- Advanced > MultiROM > Settings > Configure Autoboot
--Keypress Based
--ROM selected for auto-boot > pa_jflte-4.6-BETA5-2014102[COLOR=Silver]

Quote:
Originally Posted by Antaresone

If you power on and rightly when you see "Samsung Galaxy S4" bootlogo you press and keep pressed Vol+ or Vol- button, boot menu is showed.
The menu with all the ROMs won't show up during boot, how to fix it?
Either re-flash the MultiROM zip or go to recovery, Advanced -> MultiROM -> Inject curr. boot sector.

First of all I would try to set it to time based (see attached screenshot) . If that doesn't work there is something wrong you have to flash another kernel and inject boot sector. If that also fails you have to reflash multirom.
You can't select roms on sd card for autoboot as stated in recovery.

Good luck
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-02-28-01-38-44.png
Views:	70
Size:	103.7 KB
ID:	3187245  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes