M9: Is Throttling a Non-issue? Can’t We Trust Benchmarks?

When the first reports of the M9 overheating came to light, many forum … more

Unofficial Omni 5.1 for the Xperia Z

Unofficial Omni 5.1 builds just landed on the Xperia Z (yuga), thanks to recognized Developer … more

What’s Next For Pebble?

It is all well and good stating figures, but what does $20 million of crowd funding mean for a company? … more

LG G4 Note Picture Leaked, Oxygen OS Delayed – XDA TV

The LG G4 Note has been leaked! That and much more news is covered by Jordan … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

(Request) Tinted Status BAR S5

30th August 2014, 03:13 PM   |  #21  
Ekola's Avatar
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 143
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by dangua

do you use new overlay option? if yes... for status bar in home how do you make?

Inviato dal mio SM-G900F

I set transparant "00000000" for the launcher
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-08-30 22.18.16.png
Views:	191
Size:	219.7 KB
ID:	2918196  
30th August 2014, 03:14 PM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
127 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Ekola

I set transparant "00000000" for the launcher

yes...but if i set 00000000 for the launcher in my case i have a semitransparent status bar..not fully transparent
30th August 2014, 03:23 PM   |  #23  
Ekola's Avatar
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 143
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by dangua

yes...but if i set 00000000 for the launcher in my case i have a semitransparent status bar..not fully transparent

What version do u use? I use 1.8.5
30th August 2014, 03:54 PM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
127 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by Ekola

What version do u use? I use 1.8.5

1.8.9.5
30th August 2014, 04:02 PM   |  #25  
Ekola's Avatar
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 143
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Quote:
Originally Posted by dangua

1.8.9.5

Oh oke.don't use overlay mode n set tint per app. That's it.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes