FORUMS

Analysis & Opinion

[Q] 900f stock os

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By ziadafandi, Junior Member on 5th September 2014, 06:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi . I have s5 900f . I flashed alliance rom and now i want to flash the stock os back. How can i do that. Any help would be appreciated
 
 
5th September 2014, 06:54 AM |#2  
gee2012's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,786
 
More
Quote:
Originally Posted by ziadafandi

Hi . I have s5 900f . I flashed alliance rom and now i want to flash the stock os back. How can i do that. Any help would be appreciated

Download the rom you need from Sammobile.com/firmwares/ and flash the .md5 file with Odin 3.09 with the phone in downloadmode.
The Following User Says Thank You to gee2012 For This Useful Post: [ View ]
5th September 2014, 07:16 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

Download the rom you need from Sammobile.com/firmwares/ and flash the .md5 file with Odin 3.09 with the phone in downloadmode.

Im new to this flashing stuff so i dont know much. Having said that i went to sammobile/firmwares and there are firmwares with different PDA . How do I find the one thats for my mbl. My mbl info :
Model no : SM-G900F
Baseband Number : G900TUVU1ANCH
Build number : AllianceRon_v5_G900F_XXU1ANG2
5th September 2014, 07:17 AM |#4  
gee2012's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,786
 
More
Quote:
Originally Posted by ziadafandi

Im new to this flashing stuff so i dont know much. Having said that i went to sammobile/firmwares and there are firmwares with different PDA . How do I find the one thats for my mbl. My mbl info :
Model no : SM-G900F
Baseband Number : G900TUVU1ANCH
Build number : AllianceRon_v5_G900F_XXU1ANG2

Look for your country`s/region rom.
5th September 2014, 07:23 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

Look for your country`s/region rom.

Im from Pakistan. My country is not listed on the website.
5th September 2014, 07:28 AM |#6  
gee2012's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,786
 
More
Quote:
Originally Posted by ziadafandi

Im from Pakistan. My country is not listed on the website.

Try the latest UK BTU rom, it should work fine, don`t know if LTE is supported on your phone because of the supported bands/frequencies.
5th September 2014, 07:31 AM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gee2012

Try the latest UK BTU rom, it should work fine, don`t know if LTE is supported on your phone because of the supported bands/frequencies.

Doing this would not brick my mobile or any thing . Right ?
5th September 2014, 07:33 AM |#8  
gee2012's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Flag Heerlen
Thanks Meter: 3,786
 
More
Quote:
Originally Posted by ziadafandi

Doing this would not brick my mobile or any thing . Right ?

Nope, its compatible with your device though i don`t know if the Pakistani laguage is included.
The Following User Says Thank You to gee2012 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes