Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,757 Members 37,176 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Galaxy S 5 touch screen not responding

Tip us?
 
ikvat
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Default Galaxy S 5 touch screen not responding

Hi
I installed the last XAD Carbon Rom 4.4.4 [29.06.14] on a brand new Samsung Galaxy S 5 SM-G900F (French model). I installed XBMC 13.2 Gotham beta 1 too. Unfortunately the apk is unusable because S 5 touch screen isn't responsive at all, like if it was frozen. I only can increase or decrease the volume.

Thx for your help.
Olivier
 
fffft
Old
#2  
fffft's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 416
Posts: 1,562
Join Date: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by ikvat View Post
Hi
I installed the last XAD Carbon Rom 4.4.4 [29.06.14] on a brand new Samsung Galaxy S 5 SM-G900F (French model). I installed XBMC 13.2 Gotham – beta 1 too. Unfortunately the apk is unusable because S 5 touch screen isn't responsive at all, like if it was frozen. I only can increase or decrease the volume

No idea, I don't use either package. Surely you'd find better support in the ROM support thread though?

Did you wipe the cache partition?
Did you wipe the data partition prior to installing the ROM?
Did you install Gaps?
Did you see if the problem occurs before you install XBMC?
Did you search the Carbon support thread to see if anyone else has similar issues?

.
 
ikvat
Old
(Last edited by ikvat; 30th July 2014 at 12:24 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by fffft View Post
No idea, I don't use either package. Surely you'd find better support in the ROM support thread though?

Did you wipe the cache partition?
Did you wipe the data partition prior to installing the ROM?
Did you install Gaps?
Did you see if the problem occurs before you install XBMC?
Did you search the Carbon support thread to see if anyone else has similar issues?

.
Hello fffft and thx for your help.
As a nob, i can't post on the appropriate forum yet, but yes, i wiped all i was able to wipe. I installed the appropriate gapps too. The problem is specific to xbmx and didn't occur before.

Edit : I reinstalled a Samsung stock rom and xbmc works like a charm. The problem is inherent to that carbon rom.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes