Post Reply

Galaxy S 5 touch screen not responding

OP ikvat

29th July 2014, 06:20 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Hi
I installed the last XAD Carbon Rom 4.4.4 [29.06.14] on a brand new Samsung Galaxy S 5 SM-G900F (French model). I installed XBMC 13.2 Gotham beta 1 too. Unfortunately the apk is unusable because S 5 touch screen isn't responsive at all, like if it was frozen. I only can increase or decrease the volume.

Thx for your help.
Olivier
29th July 2014, 07:41 PM   |  #2  
fffft's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 551
 
1,890 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Quote:
Originally Posted by ikvat

Hi
I installed the last XAD Carbon Rom 4.4.4 [29.06.14] on a brand new Samsung Galaxy S 5 SM-G900F (French model). I installed XBMC 13.2 Gotham – beta 1 too. Unfortunately the apk is unusable because S 5 touch screen isn't responsive at all, like if it was frozen. I only can increase or decrease the volume


No idea, I don't use either package. Surely you'd find better support in the ROM support thread though?

Did you wipe the cache partition?
Did you wipe the data partition prior to installing the ROM?
Did you install Gaps?
Did you see if the problem occurs before you install XBMC?
Did you search the Carbon support thread to see if anyone else has similar issues?

.
29th July 2014, 09:25 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Quote:
Originally Posted by fffft

No idea, I don't use either package. Surely you'd find better support in the ROM support thread though?

Did you wipe the cache partition?
Did you wipe the data partition prior to installing the ROM?
Did you install Gaps?
Did you see if the problem occurs before you install XBMC?
Did you search the Carbon support thread to see if anyone else has similar issues?

.

Hello fffft and thx for your help.
As a nob, i can't post on the appropriate forum yet, but yes, i wiped all i was able to wipe. I installed the appropriate gapps too. The problem is specific to xbmx and didn't occur before.

Edit : I reinstalled a Samsung stock rom and xbmc works like a charm. The problem is inherent to that carbon rom.
Last edited by ikvat; 30th July 2014 at 12:24 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank